Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

„A türelem rózsát terem” - tartja a mondás... Az AS Rallyesport Europe versenyzőpárosa, Ollé Sándor és Tóth Zsolt története is ezt igazolja. Kedvenc versenyén, a Veszprém Rallye-n ünnepelhette első abszolút futamgyőzelmét.

Ollé Sándor - Tóth Zsolt: „Nagyon boldogok vagyunk, hogy végre mi is elmondhatjuk magunkról, hogy bajnoki futamot nyertünk. Különösen annak örülünk, hogy erre a versenyre minden összeállt. Klappolt az utolsó részlet is: az autó hibátlanul működött, mi is koncentráltan versenyeztünk és nem felejtkezhetünk el a szerencséről sem, aki most minket vett szárnyai alá.

Pont egy esztendeje megyünk ezzel az autóval, a Ford Fiesta S2000 teljesen beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Ahogy már a beharangozóban említettem egy komoly teszten vettük részt, hogy tovább tudjunk fejlődni, ledolgozhassuk azokat a másodperceket, amelyeket gyorsról-gyorsra megkaptunk az előző futamokon. Türelmesek voltunk, kivártuk, hogy megszülessen az eredmény, és 14,1 másodperccel gyorsabbak legyünk a másodiktól. Furcsa, belülről ezeket a nüánszokat mi nem érzékeljük, viszont a visszajelzések magukért beszélnek, a beíróban, a pályák mentén a szurkolóink gratuláltak, hogy milyen szépen mentünk.

140716 olle n 2

Természetesen keményebb küzdelem lett volna, ha Botka Dávidék és Herczig Norbiék maradnak, de sajnos ez mindenkinél benne van. Mi is okoztunk magunknak egy kis izgalmat, hiszen 30 másodpercnyi büntetést is le kellett dolgoznunk, egyszer korai érkezés miatt, egyszer pedig az etapon kalandoztunk el a jóízű sztorizások miatt.

Az égiek kegyesek voltak akkor is, amikor az Power Stage-ért járó pontokat is nekünk osztották, ezzel a győzelemmel és az ezért járó pontokkal, most a bajnokságban is a hetedik helyről a másodikra léptünk, ami különösen jó érzés! Bízunk benne, hogy a lendületünk kitart a hátralévő aszfaltos versenyeken is, mert mindegyiken a most bevált módszereket fogjuk alkalmazni!”

Köszönjük támogatóinknak!


Legfrissebb cikkek