Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A lengyel VB futam NYOLC PONTban...

1. Lengyelország tavaly túl sok volt az autónak, a mindenhova befurakodó sár sajnos működésképtelenné tette a C2 R2-t. Idén egy még komolyabb technikával, és ugyanolyan elszántsággal indultak neki a srácok.

2. Az immár VB futammá avanzsált Lengyelország azonban nem változott, először a pályabejáró autót ejtette ki a sorból, majd a versenyautóval is tett egy egész jó próbálkozást. Az autó osztrák csapata mindent megtett, és ismét használhatóvá tették a technikát.

3. Az első nap a hűtő szenvedett sérülést: az aznapi utolsó szakaszra megállapított, kategória legrosszabb + 10 percet kaptak, de folytathatták a versenyt a megjavított autóval. Nem sokon múlt, hogy javítható maradt.

140702 csucsu n 2

4. Innentől kezdve akár minden mindegy is lehetett volna, de Csucsu azért csak küzdött: többnyire 5.-6. időket autózott, míg az utolsó nap végén csak néhány tizeddel az lett második.

5. A verseny nehézségét mutatja, hogy a 10 perces hátránnyal sem voltak mindig utolsók a JWRC mezőnyben, és végül 8 pontot érő helyen hozták be a Citroen DS3-at, azaz megszerezték életük első VB pontjait!  

6. A lengyel futam rendkívül küzdelmes volt minden résztvevő számára. Míg a nagy nevek folyamatosan hullottak a négy (!) nap alatt, néhány litvániai gyorsot "biztonsági okokból" töröltek. Itt valójában a pályák állapota is kérdésessé vált az első kör után.

7. A Citroen csapata folyamatosan követte Csucsuék versenyét, beleértve a gyorsaságik részidejeit, az autó állapotát, de még a pontos súlyát is figyelembe vették. A verseny végén jelezték is a fiúk számára, hogy a továbbiakban is figyelemmel kísérik őket.

8. Kornél és Márk köszönik a segítséget minden támogatónak, segítőnek és különösen a szurkolóknak, hogy eljuthattak idáig. Remélik, hogy ezt az eredményt egy kicsit mindannyian a magukénak érzik.

Tehát NYOLC PONT a Junior-Világbajnokságról.

http://www.facebook.com/LukacsKornelCsucsu


Legfrissebb cikkek