Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Berta László – Fuchs Gábor páros képviseletében érkezett az LKW FRIENDS on the roan Rallye W4 elnevezésű murvás futamra a PSZA Motorsport csapata.

„A Pirelli Murva Bajnokság második fordulóját Ausztriában rendezték. Mivel a bajnokságban csak akkor lehet részt venni, ha a versenyzők választanak egy külföldi versenyt és a W4 Rallye az egyetlen Magyarországon kívüli futam, mivel az FIA a romániai fordulókat töröltette a naptárból. A versenyen Berta Lászlóék képviselték a PSZA Motorsport csapatát” – kezdte beszámolóját Szabó Árpád a csapatkoordinátor, majd hozzátette. „A korábbi években a csapatunk már részt vett a futamon, amiről tudtuk, hogy jó pályákon és szép környezetben zajlik a küzdelem. Laciék mellé csatlakozott még a szintén Peugeot Kupás versenyző Viszló Csabi is. Felüdülés volt a Berényi Racinggel tölteni a hétvégét. A kategóriában így hat páros volt, Laciék negyedik helyen zártak, előttük négy fiatal a Junior Európa Bajnokságon versenyző osztrák páros végzett. Laci jó tempót autózott, néha sikerült megközelítenie az Opeles fiúkat, de nem is az volt a cél, hogy ellenük harcoljon, mivel a számunkra a Pirelli Murva Bajnokság volt fontos, ahol sikerült is megszerezni a kétkerekes autók között az első helyet. Nagyon jól sikerült hétvégén vagyunk túl, elégedettek vagyunk, és már nagyon várjuk a Mecsek Rallye-t, ahol nagyon sok párossal fogunk rajthoz állni.”

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Solution 4 All Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., Millers Oils Hungary, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., BPracing.hu, Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, Wall Print Hungary Kft., Better and Better Bt., LOTTE Chemical Magyarország Kft.

Legfrissebb cikkek