Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Historic D2 második helyén zárta a Salgó Rally-t a Gyenes András – Horváth Levente duó.

„Nem unatkoztunk a Salgó Rally alatt, hiszen a második gyorsasági szakasz felénél eldurrant egy vízcső és a forróvíz beleömlött a lábainkra. Ősi módszerekkel megtudtuk javítani a hibát és emiatt négy percet kikéstünk a következő gyorsasági szakaszról, ami miatt megbüntettek minket. A következő gyorsasági simán lement, majd a szervizben a csapat helyreállította a vízcsövet, majd ahogy kijöttünk a szervizparkból, kb. két kilométerrel később elment a töltés. Leszakadt egy kábel a generátorról, ezért újra improvizálni kellett. Egy kerékkel felálltam a padkára, hogy hozzáférjek a generátorhoz, majd a leállás után a korábban pofont kapott keréknek köszönhetően elment a futóművünk. Ha ez sem lett volna elég, mire odaértünk a következő szakaszra leszakadt az ég. A sok probléma miatt úgy döntöttünk kiállunk a versenyből és másnap szuper rally segítségével visszaállunk. Szombaton gördülékeny napunk volt, simán ment minden és ott voltunk a célban, ahol még kupát is kaptunk. Ceredet nagyon szerettük, ám a szorospataki gyorsasági egyáltalán nem feküdt sem nekünk sem az autónknak. Folytatás a Mecsek Rally-n” – árulta el Gyenes András.

A csapat együttműködő partnerei: Tánci Kft., Krarusz.hu, C+D Automatika Kft., Hàrom-Társ Kft., Koos-Weber Kft., SeqOmics Kft., Robitlag Bt., NN Pénzügyi Tanácsadó Bt., ATG&CO Kft., Raiker Kft., Dél-Projekt Kft., Ecoffice Technology Kft., Best-Vill 2000. Kft.

Legfrissebb cikkek