Hosszabb teszttel készült Krózser Menyhért és Papp György idei első murvás versenyére. Az MHH Team párosa szerdán és csütörtökön is részt vett egy-egy teszten a Mitsubishi Lancer Evo IX R4-gyel. Az eredménnyel elégedettek, így bizakodva várják az Országos Murva Ralibajnokság első futamát, a Bükfürdő Ralit.

Krózser Menyhért: – Az autó tetszik, és úgy érzem, a felkészülésünk is jó volt. Szerdán egy rövidebb tesztet tartottunk, ahol csak az volt a lényeg, hogy menjek az autóval, megcsússzon alattam párszor. Ma volt a verseny hivatalos tesztje Káldon, ahol már közelebb kerültem a Mitsubishihez. A beállításokon nem módosítottam, azokat a csapat több ezer kilométer tapasztalattal a háta mögött alakította ki. Csak akkor lesz értelme ezen változtatni, ha még több tapasztalatom lesz.

Örülök neki, hogy az idén kiírták a murvabajnokságot, ami ezzel a négy futammal, a végén a Waldviertel Ralival, egy igen komoly sorozat lesz. Az is jó dolog, hogy egy ilyen jó verseny, mint a Bükfürdő Rali visszatért. A mezőny szerintem erős, ugyanolyan komolyan készülünk rá, mintha ORB-futam lenne.

Eredményre nem tudok tippelni, mert csak ez lesz az első versenyünk a Mitsubishivel murván. Most is azt mondom, mint minden verseny előtt, hogy ha jól megyünk, akkor az eredménynek is jónak kell lennie.

Az MHH Rally Team együttműködő partnerei: Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Cégcentrum Kft., Marvin Watches, R-M professzionális festékek, Bernardo Ecenarro festékek, Telmon Kft., Logiszerviz Kft.