Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Két autóval vesz részt az idei második futamon a Gulf Racing Hungary csapata, a Strider Zoltán – Borsfai Dávid duó ORB2-ben, míg a Szilágyi Patrik – Érsek Krisztián páros ORC-ben indul.

„A mai napon teszteltünk, ahol a kemény gumis beállításokat finomítottuk.  Azt gondolom a teszt jól sikerült és már nagyon várjuk az idei második ORB2-es futamot a Salgó Rally-t. Cered az egyik kedvenc gyorsasági szakaszom. Szorospatakon ebből az irányból még sosem mentem, ha eső lesz ez a szakasz biztosan nagyon érdekes lesz mindenki számára. Annak ellenére, hogy rövid mégis nagyon nehéz. Amivel kicsikét szkeptikus vagyok az, hogy csütörtökön van a pályabejárás a verseny pedig csak szombaton. Mivel az ORB1 pénteken megy rajta, ezért nem fogjuk látni, hogy milyen állapotban van. Dáviddal egész jól összeszoktunk, eddig két közös versenyünk volt és azt gondolom mindketten jól megoldottuk a problémákat, mindig higgadtak tudtunk maradni és ez számomra nagyon pozitív. Bízunk, a jó szereplésben majd meglátjuk mi lesz Salgótarjánban” – mondta Strider Zoltán.

„Az előző hetekben változtattunk kicsikét az autón, amit a mai napon ki tudtunk próbálni. Az elmúlt versenyeken mindig hóban vagy éppen murván mentünk, most nagyon jó volt újra aszfalton menni. A fékünk nagyon jó lett reméljük, hogy többet ezzel nem lesz problémák. A szűk pálya kivételével az összes nagyon a BMW-nek való, Szorospatak is jó lehet, de látnom kell, mennyire van kigumizva. Végre sok nevező van a kategóriában, van sok BMW és már nagyon várjuk a versenyt. Remélhetőleg nem lesz technikai problémánk és jól tudunk szerepelni” – tette hozzá Szilágyi Patrik.

A csapat partnerei: SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Trans-Sped Kft., Pápai Beton Kft., Metalvision Kft., Schönherz Informatikai Stúdió, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt., BOMBA!, Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft., Dodo Tech Kft., Truck Parts Impex Kft., Geoteam, North Force Hungary Kft. Good Safety.

Legfrissebb cikkek