Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Hét párossal indul a soron következő Salgó Rally-n a Horváth Rally Ase csapata.

„Kemény hétvége elé nézünk Salgó Rally-n, hiszen nagyon nehéz pályákon zajlanak majd a küzdelmek, bár a Zagyvaróna - Cered az egyik kedvenc pályánk, de jó eséllyel, ezzel sokan vannak még így. Ahogy a verseny a tréning is nehéz lesz, hiszen a komplett mezőny egy napon járhatja le a pályákat. Szerintem nem fogunk beleférni az időtervbe és csak bízom benne, hogy semmilyen baleset nem lesz. A verseny rendezője ezt egy kicsit jobban át gondolhatta volna. ORB3-ban három párosunk indul, Rácz Gabi már Nyergesújfalun megmutatta, hogy mire képes és bízunk benne, hogy ez most is így lesz. Örülnék, ha ott lennének a dobogón, ahogyan Borza Balázst is az elejébe várom. Buris Istvánnak vissza kell vágni az előző versenyen elszenvedett felügyelő testületi döntés utáni negyedik helyért. Jó lenne, ha minden versenyző egyenlő lenne, és nem pofára osztanák a serlegeket. ORB1-ben a Peugeot Kupában szintén három párossal indulunk. Bertalan Marciék Székesfehérváron megmutatták, hogy képesek a győzelemre, bízom benne ezen a versenyen is ott lesznek a dobogón, bár kihívójuk lesz bőven. Én Nagy Matyival most már remélhetőleg el tudunk indulni és a kisebbik Szelep is szeretné megmutatni, hogy van helye a kupában. Az ORC-be visszatér Hevesi Norbi, aki az első verseny előtt sérült le. Norbi a gyorsaság mellé látványosan is autózik és szerencsére most a kategóriájában is többen vannak. Jó csatákra számítok a hétvégén” – monda Németh 16V Péter a verseny előtt.

Köszönjük Partnereinknek: Anlamada Motors Kft., Alba Liaton Kft., Euro-Duplex Kft., Pannon Led Kft., Rother.hu Kft., Árva Bt., Túze Kft., Hidvégi László Péter EV., Nestro Kft., Garancia-Sped Kft., R-Agrikol Kft., Markomp Kft., Invu, Komprádor Kft., Vikom-Trans Kft., Wooden Projects Kft., Invicem-Vel Kft., Ikan Kft., Kereken Oil Kft., "BRAUN” Kft., Prior Cash Kft., Sztráda 92 Kft., K.B.T. Hungary Dekor Kft., Kiss László EV., Combit Zrt., Alpha Steam-Co Kft., Zenit-Rent SDTI Kft., Nardon Kft., Haty Szerviz Kft., Hud-Hor Kft., Hudráné Horváth Adrienn, Grünkon Kft., Sipos Shoes Kft., Grünwald Casa Leather Kft., ZsZs Leather Shoes Kft., Wolf Distribution Kft., From-To Hungary Kft., Híröstech Kft., Asian Workforce Kft., Szántó és Fia Kft., Asian Workforce Kft., Dynamic Way Kft., Accounting Energy Kft.

Legfrissebb cikkek