Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Egy héttel ezelőtt rendezték az RCUP idei második fordulóját, ahol részt vett az ORB2-es bajnokságra készülő Gulf Racing Hungary pilótája Strider Zoltán és újdonsült navigátora Borsfai Dávid is.

„Az volt a célunk, hogy a téli felkészülés után összerázódjon az autó, amiben szinte minden ki lett cserélve és mi is megtaláljuk a közös hangot az új navigátorommal. A Crumerum-Nyerges Rally-n már új designnal állunk rajthoz és reméljük, hogy tudjuk kamatoztatni a repülőtéren szerzett közös tapasztalatot” – kezdte a beszélgetést Strider Zoltán. „Jól sikerült a hétvége Dáviddal hamar megtaláltuk a közös hangot és mindketten jó érzésekkel mentünk haza. Az autó jól vizsgázott egy olajfolyásunk volt, de pont ez volt a lényeg, hogy jöjjenek ki a hibák a verseny előtt. A licences kategóriát sikerült megnyerni, bár nem volt könnyű, hiszen a kategóriában több Peugeot és Citroen is rajthoz állt. Szinte vérre menő csaták voltak, volt olyan kör, amikor a négy Peugeot is egy másodpercen belül volt. Jó verseny volt és emellett az élményt is megkaptuk, ez egy jó bevezetése lehet az idei évnek. Rátérve a nyergesújfalui versenyre 2013-ban mentem itt utoljára még Rali-Turában, de azért még emlékképek vannak. Akkor tetszettek ezek a gyorsaságik és szerintem most sem lesz gond. Már nagyon várjuk a versenyt, erős kategóriába csöppenünk, ami biztosan izgalmassá teszi majd a következő hétvégét is.”

A Crumerum-Nyerges Rally-n hét szakasz vár majd az ORB2 mezőnyére, Lábatlan – Bajna és a Tatabánya – Rugógyári úton rendezi majd a gyorsokat.

A csapat partnerei: SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Trans-Sped Kft., Pápai Beton Kft., Metalvision Kft., Schönherz Informatikai Stúdió, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt., BOMBA!, Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft., Dodo Tech Kft., Truck Parts Impex Kft., Geoteam, North Force Hungary Kft. Good Safety.

Legfrissebb cikkek