Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az ORC abszolút hatodik és a 2WD+ első helyén zárta a szezonnyitó Székesfehérvár Rallye-t a Gulf Racing Hungary párosa, a Szilágyi Patrik – Kiskuti Adrián duó.

„Nagyon jó versenyt rendeztek Székesfehérváron, élveztük az első pillanattól kezdve. Sokat tanultunk és a végére egész jó tempót tudtunk kiautózni magunkból.  Sajnos a mezőnyben kevés vetélytársat találtunk, akikhez érdemben tudtuk volna mérni magunkat, majd a Peugeot Kupások között találtuk meg a helyünket. De ez nem mérvadó, hogy hozzájuk mérjük magunkat. Az ORC-ben papírforma volt, hogy a Mitsubishik mennek elől, nem is akartuk felvenni velük a versenyt. Az abszolút 20. hely körül autóztunk egész hétvégén egy olyan autóval, ami hiába erős, de nehéz és még hátsókerekes is. A tavalyi Mikulás Rallye-hoz képest már sokkal jobban mentünk murván, ezért abszolút elégedett vagyok. A következő murvás versenyen még egy lépéssel lehetne ezt fokozni. Örülök, hogy az autó kibírta és köszönöm a szerviz csapatnak az egész hétvégi áldozatos munkáját. Nem volt egyszerű, be kell osztani a dolgokat. Nem lehetett ész nélkül menni, taktikázni kellett. Visszajelzések alapján gyorsan és látványosan kocsikáztunk egész hétvégén, az ózdi esés óta mindig csak tapogatóztam, most viszont éreztem, hogy tényleg jól megyünk. ORC-ben hatodikok lettünk és a 2WD+ Kupát megnyertük. Jó kezdés volt ez az év elején, folytatás a Salgó Rallye-n” – árulta el a verseny után Szilágyi Patrik.

A csapat partnerei: SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Trans-Sped Kft., Pápai Beton Kft., Metalvision Kft., Schönherz Informatikai Stúdió, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt., BOMBA!, Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft., Dodo Tech Kft., Truck Parts Impex Kft., Geoteam, North Force Hungary Kft. Good Safety.

Legfrissebb cikkek