Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Négy autóval áll rajthoz a Humda Országos Rally Bajnokság nyitófutamán a Székesfehérvár Rallye-n a PSZA Motorsport csapata.

„A soron következő hétvégén megkezdjük a 2023-as szezonunkat. Idén murvával fog kezdődni a bajnokság, nagyon régen volt ilyenre példa. Biztosan sok izgalomra lehet majd számítani” – kezdte beharangozóját Szabó Árpád, a PSZA Motorsport csapat koordinátora, majd hozzátette. „Négy párossal fogunk odaállni a székesfehérvári rajthoz, Berta László a Peugeot Kupában, Helembai Zsolt az ORC P13-ban, illetve Teller Antal és Zagyva Dorka a mezőny végén egyedi rajtengedéllyel vesz részt a futamon. Antiék pusztán a murva szeretete miatt indulnak, míg Dorkának Peugeot Kupás tervei vannak ezért a licenc kérelem miatt is fontos, hogy elinduljon a futamon. A múlt hétvégén meg volt a szezon előtti murvás tesztünk és az autóink jól teljesítettek. A változatos időjárásnak köszönhetően száraz és vizes talajon is ki tudtuk próbálni az autókat és azt gondolom egy sikeres tesztet zártunk, van több alapbeállításunk, amik biztosan jók lesznek a hétvégén. Voltak apró problémák, amiket a helyszínen orvosoltunk és most már azon dolgozunk, hogy pénteken ott tudjunk lenni Székesfehérváron. A rendezők egy nagyon izgalmas programot raktak össze, a szombati nap egy elég extrém lesz a magyar versenyek viszonylatában, hiszen öt gyorsasági szakaszt kell teljesíteni szerviz nélkül a versenyzőknek. Vasárnap kettő régi-új gyorsasági szakasz és becsatlakozik a programba, ami biztosan még több izgalmat hozhat majd, ahogyan az egész hétvégére változékony időjárást mondanak, ezt további fejfájást okozhat a csapatoknak. Mi már nagyon várjuk a szezonnyitót és bízunk benne, hogy sikeresen fogunk hazaérkezni.”

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Solution 4 All Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., Millers Oils Hungary, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., BPracing.hu, Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, Wall Print Hungary Kft., Better and Better Bt., LOTTE Chemical Magyarország Kft.

Legfrissebb cikkek