Kilenc párossal érkezik a Szilveszter Rallye-ra a PSZA Motorsport csapata.

„Először is szeretnék mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni! Minden év végén a Szilveszter Rally zárja az évet, nincs ez idén sem másként, ami a csapatnak hazai verseny, hiszen mogyoródi a szerviz, így ez számunkra kötelező részvétel. Közel tíz párossal veszünk részt a Hungaroringi eseményen. A verseny főként a jóízű autózásról és a szórakozásról, valamint a nézők kiszolgálásáról szól. Mivel a következő napok időjárása a szokottnál enyhébb, nagyon bízunk benne, hogy sok néző kilátogat majd a versenyre” – kezdte a beszélgetést Szabó Árpád csapatkoordinátor. „Ahogyan az elmúlt években idén is kétféle versenyző indul majd csapatunkban. Lesznek, akik kizárólag a stoppert nézik majd, de olyanok is, akik pusztán a nézőket szeretnék kiszolgálni. Nagy öröm számunkra, hogy a rallycross top mezőnyéből is van versenyző a csapatunkban Mózer Márk személyében, aki a Peugeot 208 Rally4-es autónkat viszi harcba. Nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy az erős mezőnyben hol fog végezni, ahogy arra is, hogy Szabó Attila
Opel motoros Ladájának debütálása, hogy sikerült majd. Szeretnénk magunkat jól érezni és hogy minden versenyzőnk jó szájízzel zárja az évet.”

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., Arthand System Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Solution 4 All Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., Millers Oils Hungary, Hankook Racing Tyres, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft.,Mobil Vizsgáztató Kft., BPracing.hu, Truckport Hungary Kft., Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, Primun Go Kft. YourStock24 Kft., Wall Print Hungary Kft., AutorentEger.