Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A hivatalos teszten készültek a Gulf Racing Hungary versenyzői, a Strider Zoltán – Apkó András duó a szezonzáró zempléni versenyre.

„Mivel sok szűk pálya lesz a versenyen, amik nem állnak közel a szívemhez, mindenképpen szerettünk volna valami hasonlón állítgatni az autón. Azt gondolom sikeres napot zártunk, egy defekt kivételével minden jól működött, sikerült kicsit visszarázódnunk a versenyzésbe. Majd meglátjuk, ezt mennyire tudjuk a versenybe átvinni” – kezdte a beszélgetést Strider Zoltán, majd hozzátette. „A pályákat nem ismerem, az internet adta lehetőségekből csemegézem. Abszolútban és kategóriában lőtávolságon belül vagyunk, matematikai esélyünk minkét esetben van a második helyre. A kategóriánkban állunk inkább jobban, ott meg lehet a dobogó, viszont egy gyengébb eredménnyel az abszolútban sokat tudunk bukni. Semmire nem szeretnék ráfeszülni, egy jó versenyt szeretnénk futni, illetve megtanulni ezeket a pályákat a jövőre nézve.”

A 2022-es Zemplén Rally-t a Rally2-nek szombaton rendezik, a versenyzőknek hat szakaszt kell teljesíteniük.

A csapat partnerei: SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, Tiszta Víz Üzletház, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Ka-Ba Kft., Honor Trans-Sped kft., Pápai Beton Kft. Metalvision  Kft., Schönherz Informatikai Stúdió, Láng, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., Infodots Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt., B!OMBA, Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft.

Legfrissebb cikkek