Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Több bajnok esélyes párossal érkezik a zempléni szezonzáróra a PSZA Motorsport csapata.

Berta Laciékon és Fekete Gyuláékon van a világ szeme, az előző a Peugeot Kupa első helyére, míg az utóbbi a Rally2 abszolút bajnoki címére pályázik a zempléni versenyen. A visszatérők névsorát erősíti Baksai László és Szőnyi András is.
221111 psza n2
„Nagy remények és sok szerencse kell egy sikeres Zemplén Rally-hoz. A csapatunk szinte minden indulójának van esélye valamilyen bajnoki dobogós eredményre, de ehhez a hibamentes versenyzés mellett szerencsére is szükségük lesz” kezdte a beszélgetést Szabó Árpád csapatkoordinátor, majd hozzátette. „Rendkívül figyelmes és nagy felkészülést fordítottunk a Zemplén Rally-ra. A héten már volt egy csapatteszt, ahol készültünk a ködös, nyálkás és sötét időre. Sokat foglalkoztunk a lámpasorokkal, nagyon fontos, hogy jól lássanak a versenyzőink. Azt gondolom, mi itt a műhelyben mindent megtettünk, hogy a srácok jó versenyt zárjanak. Nyilván az időjárásba nincs beleszólásunk, ez mindenképpen fel fogja adni a leckét gumiválasztásban, ahogy a köd is egy nagyon nehezítő tényező lehet. Nagyon várjuk a hétvégét és reméljük a következő nyilatkozatokban csak is kizárólag pozitív dolgokról tudunk majd említést tenni.
221111 psza n3
A verseny két szálon fut, a Rally1, Rally2 és a Historic a Zemplén Rally-n, míg a Rally3 a Pálháza Rally-n indul.

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., Mogacél Kft., Arthand System Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Solution 4 All Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., Millers Oils Hungary, Hankook Racing Tyres, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft.,Mobil Vizsgáztató Kft., BPracing.hu, Truckport Hungary Kft., Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, KBL-Trend Home Hungária Kft., Charvát Kft., Panka Plast Kft., YourStock24 Kft., Wall Print Hungary Kft.

Legfrissebb cikkek