Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A rallycross évad utolsó Kakucsi versenyén tért vissza Lencse Zoltán, méghozzá egy Mitsubishi Colt Supercarral.

Zoli legutóbb tavaly indult a szakág versenyein egy Suzuki Swift S1600-assal és az év végi dobogó harmadik helyén zárta a bajnokságot, majd ezt megkoronázta a Mikulás Rallye-n való indulással.

Az idei évet a csapat két fiatal versenyzőjének segítésének szánta, ahol Rácz Marci akár a dobogóért is harcolhatott volna.

A Kakucs-Ringi hétvége nem kezdődött jól számára, ahol az Antal István Mitsubishi Colt Supercarjával állt rajthoz. Mindjárt az első szabadedzésen technikai probléma miatt ki kellett állnia, majd hasonló sorsra jutott a második szabadedzésen is. Az előfutamok sem hoztak sokkal nagyobb szerencsét neki, de nem adta fel, szeretett volna tisztességesen helytállni a mezőnyben a sokkal gyengébb autóval. A második kvalifikációs futam után 21 pontos lemaradással állt a Supercar negyedik helyén.

Az elődöntők elmaradtak, a döntőben pedig már Zoli nem indult el, így a negyedik helyet szerezte meg a futamon.

„Nem volt könnyű dolgom a hétvégén. Az autó hajtása többször is problémát okozott, ezért szinte nem volt egy tiszta köröm sem. Ennek ellenére boldog vagyok, örülök, hogy kipróbálhattam egy ilyen autót és azt gondolom tisztességesen lezártuk az évadot és elkezdtünk dolgozni a jövőn. Köszönöm a csapatnak a hétvégi munkát” – árulta el Lencse Zoltán a futam után.

Köszönjük partnereinknek a támogatást!

Legfrissebb cikkek