Mindössze egy autót állít csatasorba a hétvégi Ózd Rally-n a Horváth Rallye Ase. A Historic Bajnokságban érdekelt Novák Tamás – Pazaurek János duó az E1-es kategória dobogós helyezésért érkezik a borsodi városba.

„Nagy sajnálattal értesültünk róla, hogy elmarad a Fehérvárcsurgói Rally3-as futam, ahol öt párossal vettünk volna részt” – kezdte a beszélgetést Németh 16V Péter, majd hozzátette. „Mivel oda terveztünk és nem akartunk variálni, maradt minden az eredeti felállásban és Fonákék képviselik a csapatunkat az Ózd Rally-n. A fiúk a Mediterrán Rally-n hengerfejes autóval fejezték be, bár meg lett a harmadik hely számukra, mégsem mondható jó versenynek. Az autójuk már készen várja a rajtot és a céljuk, hogy egy fényesebb érmet szerezzenek a versenyen, amivel bebiztosíthatják az év végi dobogós eredményüket. Én személy szerint ott leszek velük és megpróbálom őket segíteni abban, hogy a céljukat elérjék. Ezzel már három párossal ott lehetnénk az év végi díjkiosztó ünnepségen. Fonák korábban még sosem versenyzett az Ózd Rally-n, de a vezetői képességében maximálisan bízom.”

A 2022-es Ózd Rally pénteken, a salakpályán egy prológgal indul, majd szombaton kilenc gyorsasági vár a mezőnyre.

Köszönjük Partnereinknek: Mirelite Mirsa Zrt., Kovács Gépszer Kft., S.D. Mini Car Kft., Efficiency Kft., From-to Hungary Kft., Wolf Distribution Kft., Nardon Kft., Nrg-Agent Kft., Flow Motion Pro Kft., Nestro Hungária Kft., Hevesi Elektro Kft., Hufbau Braun Kft., Stihl R-Agrikol Kft., Komprádor Kft., Markomp Kereskedelmi és lakberendezési Kft., Pannon Led Kft., Euro-Duplex Kft., Gamma-Modul Kft., K-Flórián Tűzvédelmi Kft., Invu napszemüveg, Véd-Óv Kft., Heavy Tools, Kereken-Oil Kft., Ikan Kft., Prior Cash Pénztárgép Kft., Garancia-Sped Kft., Rother.hu Kft., Vikom Trans Kft., Túze Kft., Combit Zrt., Nagy Travel Kft., Alpha Steam-Co. Kft., Hiröstech Kft., Hirös Consulting Kft., Kis László E.V., Hídvégi László Péter E.V., Molnár Zoltán E.V., Hudráné Horváth Adrienn E.V., Sztráda 92 Kft., Frituspeciál Kft., Él-Pack Kft., Hud-Hor Kft.