Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Rally2 abszolút ötödik és kategória második helyén zárta a Gulf Racing Hungary versenyzőpárosa, a Strider Zoltán – Apkó András duó a Mediterrán Rally-t.

„Pályafutásom alatt talán két gyorsasági szakágas versenyre tudok visszaemlékezni, amikor két napon át megállás nélkül esett az eső. Így, hogy esett, annak örültem, hogy nem változékony körülmények voltak és nem volt száraz rész, mindenkinek – mindenhol vizes volt a pálya, ami nagyban megkönnyítette a gumiválasztást is. Nem volt könnyű a verseny, hiszen ez sokkal nagyobb koncentrációt igényel, ilyen időjárási körülmények között menni. Nem követtünk el semmiféle komolyabb hibát, pusztán a technika ördöge akart beleszólni a játékunkba. A szombati első két szakaszt fék nélkül teljesítettük, mert levált a kopó felület a betétekről. Az időkön szerencsére nem látszódott a kínlódásunk, nem volt könnyű ilyen fékekkel lassítani” – kezdte a beszélgetést Strider Zoltán.

Mivel a vason való fékezés annyira felmelegítette a dugattyúkat, azok szinte összeolvadtak. A fiúk ezt bárkinek elmondták, mindenki furán nézett rájuk. A segítség végül Bakó Laciótól jött, aki ezzel megmentette Zoli és Andris versenyét.

„Ezúton is szeretném megköszönni Lacinak, hogy tudtuk folytatni a versenyt, ha ő nincs, idő előtt távozunk. A komplett első fékeket ki kellett cserélnünk, így jól jött a hosszú szerviz idő, ami majdnem teljesen ki is maxoltunk, ennek köszönhetően került még egy kis izgalom a hétvégébe. Jól teljesítettek a szervizes srácok, nem lehet panaszunk rájuk. Az eredményünk jó, ezért mentünk a versenyre, boldogok vagyunk” – tette hozzá Strider Zoltán.

A páros legközelebb az ózdi versenyen indul. Zoli ezt a versenyt is hazai versenynek mondja, hiszen erről a környékről származik. Az autót gyorsan gatyába rázzák, és ott lesznek az ózdi rajtban.

A csapat partnerei: Betonútépítő, SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, Tiszta Víz Üzletház, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Ka-Ba Kft., Honor Trans-Sped kft., Pápai Beton Kft. FLOW FUEL, Schönherz Informatikai Stúdió, Láng, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., Infodots Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt., B!OMBA, Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft.

Legfrissebb cikkek