Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Két hónapos szünet után visszatér a Rally2-es mezőny, ezúttal Pécs környékén, a Mediterrán Rally-n bőgnek fel a motorok. Ott lesz a mezőnyben a Kállai Tamás – Szilassy Arnold duó is, akik az idei évben sokat szenvedtek a technikával, de versenyről versenyre állt össze a csapat projektje.

„Nagyon hosszú volt ez a pihenő, már nagyon vártuk, hogy újra elő kelljen venni a tűzállót. A barcikai célbaérésnek nagyon örültünk, bár voltak ott is problémáink. A futam után a motort kellett revíziózni és már kíváncsian várjuk most milyen lesz. Szeretnénk már egy hibamentes versenyt teljesíteni” – kezdte a beszélgetést Kállai Tamás, majd hozzátette. A Pécs környéki pályákat részben ismerem, korábban sokat versenyeztem a környéken. Az időjárás beleszólhat a hétvégébe, mert esős versenyt jósolnak és a gumiválasztás döntő lehet. Bízom benne, hogy egyenlő feltételek lesznek, ha esik, akkor essen mindenkinek, mert volt már olyan, hogy a kategóriánkból csak mi mentünk vizes aszfalton. Egyébként most nem olyan erős a P12, mint a korábbi versenyeken, bármi megtörténhet majd.”

Egész évben mindig olyan tervekkel indultak neki a srácok, hogy jó lenne a dobogó közelében menni, de most letettek erről.

„Szeretnénk végig menni, nincsenek elvárások velünk szemben.  Természetesen a jó eredmény feldobná mindenki hétvégéjét, de mi már akkor is nagyon boldogok lennénk, ha egy technikai problémáktól mentes hétvégét zárhatnánk” – zárta a beszélgetést Kállai Tamás.

A Mediterrán Rally pénteken a rajtceremóniával kezdődik, majd a Mecsekkapu – Árpádtető gyorsaságival folytatódik. Szombaton pedig hét szakasz vár a mezőnyre.

A csapat együttműködő partnerei: Robitlág Bt. - Szállítmányozás hatékonyan, Orinionway Kft., Raiker Kft., Huniper Permetező Kft., Egrokorr Zrt., C+D Mérnöki Kft., Dokutech Center Kft., Evolution Consulting Kft., Innovitas Kft., Ecoffice Technology Kft., Pálinka ABC., Best-Vill 2000. Kft., Seqomics Kft., ATG&CO Kft., Dél-Projekt Kft., Labnet Hungary Kft., Koós-Wéber Kft., B.B. TEAM, S.R.O., Tower-Tech Kft.

Legfrissebb cikkek