Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Rally3-tól a Historic mezőnyén át a Teszt kategóriáig nyolc autót indít a hazai futamán, a Mediterrán Rally-n a Horváth Rally Ase.

A Historic Bajnokságban a Novák – Pazaurek páros indul a Skodával, ami új motort kapott. Az orfűi versenyhez hasonlóan a kategória győzelemért mennek. Esős időjárás várható a hétvégén és Fonák nagyon jól megy vizes aszfalton.

Ahogy a Historicban, úgy a Rally3-ban is jó versenyre számítanak.

„Zákányi – Vidécz párosnak, ha jók a számításaink, akkor egy dobogós eredmény már elég lehet a bajnoki címhez, ennek ellenére a fiúk az erős mezőny ellenére is győzni szeretnének. Most meg kell, fogadja a tanácsomat és ésszel kell menniük, hiszen sok múlik egy jó eredményen” – kezdte a beszélgetést Németh 16V Péter, majd hozzátette. „Baracsi Zsolti visszatér, készen van a BMW. Nagyon jó eredményt várok tőle is, hiszen nagyon jó pilóta, de kicsit őrült is. Mindkét Suzukis párosunk ott lesz a pécsi versenyen, Buris Pisti jól áll a bajnokságban és azt kértem tőle, hogy ne rontson az eredményen. Természetesen újra erős a kategória, megy minden GTi, ezért nem lesz könnyű dolga, ahogy a visszaérő Orsós párosnak sem. Ott lesz a mezőnyben a közönség kedvenc Kovács „KOKO” Roland is, aki nem az eredmény miatt indul, ő sokkal jobban szeret látványosan autózni. Most a víz az előnyére is válhat.”

A teszt mezőnyben újra ott van a két Mitsubishi, Matics Misi mellett Németh 8V Péter is már egy programozott versenybenzines autóval vág neki a hazai pályának számító versenyen.

„A fiam Mitsubishije végre rendbe lett rakva, és Späth „Dezodor” Szabolcs navigálásával be lett dobva a mélyvízbe és az esős pályákon mutathatja meg, mire képes az autó. Én újra Matics oldalán indulok, Misinek nem számít az időjárás, rutinos már mindenféle körülmény között. Az a célunk, hogy pár R5-ös autóst megszorongassunk. Párosaink megkapták a legújabb fejlesztésű Michelin gumikat, így ez mindenki számára előnyös lehet, hiszen ez másodperceket kell, hogy jelentsem” – zárta a beszélgetést Németh 16V Péter.

Köszönjük Partnereinknek: Mirelite Mirsa Zrt., Kovács Gépszer Kft., S.D. Mini Car Kft., Efficiency Kft., From-to Hungary Kft., Wolf Distribution Kft., Nardon Kft., Nrg-Agent Kft., Flow Motion Pro Kft., Nestro Hungária Kft., Hevesi Elektro Kft., Hufbau Braun Kft., Stihl R-Agrikol Kft., Komprádor Kft., Markomp Kereskedelmi és lakberendezési Kft., Pannon Led Kft., Euro-Duplex Kft., Gamma-Modul Kft., K-Flórián Tűzvédelmi Kft., Invu napszemüveg, Véd-Óv Kft., Heavy Tools, Kereken-Oil Kft., Ikan Kft., Prior Cash Pénztárgép Kft., Garancia-Sped Kft., Rother.hu Kft., Vikom Trans Kft., Túze Kft., Combit Zrt., Nagy Travel Kft., Alpha Steam-Co. Kft., Hiröstech Kft., Hirös Consulting Kft., Kis László E.V., Hídvégi László Péter E.V., Molnár Zoltán E.V., Hudráné Horváth Adrienn E.V., Sztráda 92 Kft., Frituspeciál Kft., Él-Pack Kft., Hud-Hor Kft.

Legfrissebb cikkek