Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Mediterrán Rally-n folytatódik a Rally2-es Bajnokság, ahol ott lesz a Gulf Racing Hungary versenyzőpárosa a Strider Zoltán – Apkó András duó is.

„Régen volt már Rallye2-es verseny így, hogy kimaradt a Vértes Rally. Ott nagyon szerettünk volna indulni, de nem tudunk mit tenni. Most újra Pécs környékére utazunk, egy kicsit hasonló verseny vár ránk, mint Orfűn, csak szinte annyi a különbség, hogy az tavasszal volt, ez meg ősszel van. Persze látjuk a fejlődést lesz rajt- és célceremónia, komolyabb szervizpark és olyan gyorsasági, amin még nem mentünk” – kezdte a beszélgetést Strider Zoltán.

Az orfűi verseny nem sikerült tökéletesre a csapat számára, ezért is szeretnének revansot venni a környéken. Bár tudják, az időjárás beleszólhat a tervükbe, hiszen vizes pályákra lehet számítani.

„Esős hétvégét ígérnek az időjósok, ez nagyban átalakíthatja mindenki életét, mennyire tud jól gumit választani, vagy esetleg a szélsőséges viszonyok között autózni. A célunk természetesen a top öt és a kategória dobogó megszerzése, ami nem lesz könnyű, hiszen erős mezőnybe csöppenünk, sok jó hazai pilóta közé” – tett hozzá Zoli.

Sokváltozós a történet, az autóval még nagyon keveset autóztak vizes körülmények között, de minden megtesznek majd a siker érdekében.

„Komoly versenyre és nagy csatákra számítok és bízom benne, hogy bele tudunk majd szólni a küzdelmekbe” – zárta a beszélgetést Strider Zoltán.

A csapat partnerei: Betonútépítő, SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, Tiszta Víz Üzletház, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Ka-Ba Kft., Honor Trans-Sped kft., Pápai Beton Kft. FLOW FUEL, Schönherz Informatikai Stúdió, Láng, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., Infodots Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt., B!OMBA, Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft.

Legfrissebb cikkek