Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Kilenc párossal érkezett az egyetlen murvás bajnoki futamra, a 28. Székesfehérvár – Veszprém Rallye-ra a PSZA Motorsport csapata.

A versenyt megelőzően nagyon nagy felkészülésre volt szükség, hogy minden autóval ott lehessenek a futamon.

„Nagy izgalommal vártuk Zagyva Lajos visszatérését és Berta László első murvás indulását” – kezdte mosolyogva a beszélgetést Szabó Árpád. „Az ORB-ben nagyon sikeres versenyt zártunk, hiszen Zagyva Lajos kezéből egy pillanatra sem került ki a vezetés és nagy előnnyel nyerte meg az RC4-es kategóriát. Hangodi Beniék hibája végett Berta Laci meg tudta nyerni a Peugeot Kupát. Mellettük Bacsa Tamás indult a Rally3-as Forddal úgy, hogy kiírták a kategóriát, hiszen több induló is volt Veszprémben. A fiúk nagyon régen ültek autóban, így az első nap kicsit döcögősen indult, de a második napra erőre kaptak és meg tudták szerezni a kategória első helyét. Nagy öröm számunkra, hogy az ORB három nagy kategóriájából az egyesületünk kettőt meg tudott nyerni.”
220728 psza n2
Az Országos Rally Challengeben is indult négy páros, a P12-ben és a P13-ban volt érdekelt a csapat, az utóbbian akár teljes PSZA dobogó is összejöhetett volna.
220728 psza n3
„Nagy Gábor az összes murvás versenyen indul, így volt ez most is. Egész hétvégén hibamentesen mentek, még defektet sem szereztek és ezzel megnyerték a kategóriájukat és az ORC abszolút ötödik helyét szerezték meg. P13-ban sajnos Gönczöl Ferenc gyorsan búcsúzott és Helembai Csikar Zsolt is kiállni kényszerült kicsivel a vége előtt, így nem lehetett kérdés, hogy Hinger Dávid fog nyerni, aki az ORC abszolút negyedik helyét is megszerezte. Egyik szemünk sír, de a másik nevet, hiszen bármilyen forgatókönyv mellett is PSZA-s versenyző nyerte volna a kategóriát. A fiúknak gratulálunk, nagyon szépen versenyeztek, megérdemlik a kupaesőt” – tette hozzá Árpi.
220728 psza n4
A Rally2 is ott volt Veszprémben, igaz kevesebb létszámmal, mint a megszokott. A csapatból két páros indult és mindkét autó ott is volt a célban.
220728 psza n5
„Virág Tamásék és Tellér Antalék is kemény versenyen vannak túl, de kategória második helyekkel az abszolút ötben zárták a versenyt, fontos pontokat szerezve. Itt szeretném megragadni az alkalmat és megköszönni mindenkinek a hétvégét, brutális időjárás mellett mindenki végigcsinálta a három napot. Sokat nem pihenünk, teljes létszámmal megyünk majd a Zeg Rally Show-ra” – zárta a beszélgetést Szabó Árpád.

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., Mogacél Kft., Arthand System Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Solution 4 All Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt.Millers Oils Hungary, Hankook Racing Tyres, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft.,Mobil Vizsgáztató Kft., BPracing.hu, Truckport Hungary Kft., Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, KBL-Trend Home Hungária Kft., Charvát Kft., Panka Plast Kft., YourStock24 Kft.

Legfrissebb cikkek