Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Öt párossal vesz részt az 55. Fenstherm Kontakt Mecsek Rallye-n a PSZA Motorsport csapata.

Berta László, Kiscsatári Imre, Helembai Zsolt, Szombathelyi Péter és Zsolna József alkotják az egyesülettől érkező pilóták névsorát, de rajtuk kívül a csapat Csukovics István autóját is szervizeli majd.

A kicsit gyengébbre sikerült Dunakanyar Rally után az egyesület nagyon éhezik a jó eredményekre és most a kedvenc versenyükön jó alkalom nyílik, hogy visszatérjenek a dobogóra.

„1.2x-es szorzós verseny a Mecsek Rallye, ezért nagyon kell összpontosítanunk a jó eredmények elérésére. Fontos, hogy sok pontot szerezzenek a srácok, hiszen a szorzó miatt most visszakaphatnak egy kicsit a Vácon elvesztegetettből” – kezdte a beszélgetést Szabó Árpád.

A Berta László – Császár László páros autója helyre lett állítva a lábatlani baleset után, sőt a fiúk már túl vannak a teszten is. Sok új tapasztalatot szereztek a kocsival és várják a versenyt, ahol a Peugeot Kupában nyolc kihívójuk lesz a hétvégén.

A Helembai Zsolt – Holecz László hazai rövid versenye után újra szeretne harcban lenni a P13-as dobogóért. A kategória újra teljes, mindenki a legjobb eredményre hajt, biztosan izgalmas lesz a verseny mindenki számára.

A Kiscsatári Imre – Diós Dániel páros annyira beleszeretett a Honda motoros Ladába a Dunakanyarban, hogy ők sem szeretnék kihagyni a patinás pécsi versenyt.

„Visszatér a Szombathelyi Péter az orfűi Rally2-es verseny után újra kocsiba ül, most a Just4fan mezőnyét erősíti. Peti számára mindenképpen a tapasztalatszerzés a cél és erre nagyon jó lehetőség van a klasszikus pécsi pályákon” – tette hozzá Árpi.

A Zsolna József – Mangó István duó a Historic Bajnokság E2-es kategóriájában fixen minden versenyen ott van, a pécsi versenyt sem hagyhatják ki.

„Nagyon szeretjük a Mecsek Rallye-t, mindig jó emlékekkel mentünk Pécsről haza, ezért is várjuk nagyon a hétvégét” – zárta a beszélgetést Szabó Árpád.

Köszönet a csapat támogatóinak: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., Mogacél Kft., Arthand System Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., Millers Oils Hungary, Hankook Racing Tyres, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft.,Mobil Vizsgáztató Kft., BPracing.hu, Truckport Hungary Kft., Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, KBL-Trend Home Hungária Kft., Charvát Kft., Panka Plast Kft., YourStock24 Kft.

Legfrissebb cikkek