Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Három párossal vág neki a 2022-es Eger Rally-nak a Horváth Rallye Ase.

Orfűn, hazai pályán győzni tudtak, a cél természetesen most is ez, bár az egri pályákon inkább az erő, mint a rutin lesz, ami győzedelmeskedhet.

„Három párosunk adta le a nevezését az egri versenyre. A Zákányi János - Vidécz Zsolt páros célja, hogy megtartsa vezető pozícióját a bajnokságban. Én azt gondolom nehezebb dolguk lesz, mint Orfűn, hiszen végsebességben az első kerekes autók jobbak lesznek. Ennek ellenére a srácok nem csüggednek, minden megtesznek majd a siker érdekében” – kezdte a beszélgetést Németh 16V Péter, majd hozzátette. „A Baracsi Zsolt - Sóvágó Ádám duó Orfűn nem ért célba, mert a fékhiba miatt kérte álljanak ki. A srácok most szeretnének célba érni, nem mellékesen egy jó eredményt felmutatni. Nem lesz könnyű dolguk, hiszen a P12 mellett a P13-as kategória is borzasztóan erős.”

Meglepetéseket a P11-es kategória tartogathat, hiszen Orfűhöz képest is gyengébb a mezőny és mivel csak négyen vannak, könnyebb lesz dobogóra állni.

„A Buris István - Bottyán János dolga, hogy technikai hibáktól és kalandoktól mentes versenyt teljesítsenek és akkor a Gti Suzukik mögött egy dobogós hellyel zárhatnak, persze nem adják azt a dobogót könnyen” – tette hozzá Németh Péter.

Az Eger Rally április utolsó szombatján kezdődik egy szuperspeciális szakasszal Egerszalók és Eger között, majd másnap hat gyorsasági szakasz vár a mezőnyre közel 44 kilométer ősztávval.

Köszönjük Partnereinknek: Mirelite Mirsa Zrt., Kovács Gépszer Kft., S.D. Mini Car Kft., Efficiency Kft., From-to Hungary Kft., Wolf Distribution Kft., Nardon Kft., Nrg-Agent Kft., Flow Motion Pro Kft., Nestro Hungária Kft., Hevesi Elektro Kft., Hufbau Braun Kft., Stihl R-Agrikol Kft., Komprádor Kft., Markomp Kereskedelmi és lakberendezési Kft., Pannon Led Kft., Euro-Duplex Kft., Gamma-Modul Kft., K-Flórián Tűzvédelmi Kft., Invu napszemüveg, Véd-Óv Kft., Heavy Tools, Kereken-Oil Kft., Ikan Kft., Prior Cash Pénztárgép Kft., Garancia-Sped Kft., Rother.hu Kft., Vikom Trans Kft., Túze Kft., Combit Zrt., Nagy Travel Kft., Alpha Steam-Co. Kft., Wolf, Hiröstech Kft., Hirös Consulting Kft., Kis László E.V., Hídvégi László Péter E.V., Molnár Zoltán E.V., Hudráné Horváth Adrienn E.V.

Legfrissebb cikkek