Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Rally3-as győzelemért megy a szezonnyitó Orfű Rally-ra a Horváth Rallye Ase, ahol összesen hét párossal vesznek részt.

A Rally3-ban öt páros, a Historic Bajnokságban egy, míg a teszt mezőnyben szintén egy párosuk található meg a nevezési listán.

„A teszt mezőny előfutója a Kiss István – Kovács Gábor duó a csapat EP3-as Hondájával vesz részt a versenyen. Pisti az MNASZ egyik tehetségkutatóján lett felfedezve, nagyon nagy tehetségnek tartották, már sokszor befejezte a pályafutását, de pár évente kedvet kap, hogy újra elinduljon. Legutóbb 2017-ben indult el egy versenyen” – kezdte a beszélgetést Németh 16V Péter, majd hozzátette. „A teszt mezőny mellett a Historicban is egy párosunk indul a Novák Tamás – Varga Vivien duó. Istvánhoz hasonlóan Tamás is régi motoros, hasonlóan hozzá évi egy – két versenyen indul el egy Skoda Favorittal.

A csapat a Rally3-ba adja a nagy mezőnyt, a Ladától a Bmw-n át a Suzukiig próbálják lefedni a teljes mezőnyt.

„A Zákányi János - Vidécz Zsolt párost senkinek nem kell bemutatni, nagyon nagy tehetség áll a fiúk mögött. Új autóval vágnak neki a 2022-es szezonnak és nagyon szeretnénk, ha megnyernék a futamot, hiszen minden adott a jó eredményhez. A Baracsi Zsolt - Sóvágó Ádám duó megkeresett minket, hogy nálunk szeretnének menni és mi természetesen mindenkinek szívesen segítünk. Most indulnak először Rally3-ban a nagyon erős P13-ban mennek majd egy Bmw-vel. A Kovács Roland - Hering László páros a Zákányihoz hasonlóan nagyon rég óta nálunk megy, és azt gondolom, őket sem kell senkinek bemutatni, hiszen nagy közönség kedvencek. Két Suzukis párosunk is van a Buris István - Poczang Valér és az Orsós Tibor - Orsós Tibor párosok személyében” – tette hozzá Péter.

A 2022-es Orfű Rally-n a versenyzőknek hat gyorsasági szakaszt kell teljesíteni 50 kilométer össztávval.

Köszönjük Partnereinknek: Mirelite Mirsa Zrt., Kovács Gépszer Kft., S.D. Mini Car Kft., Efficiency Kft., From-to Hungary Kft., Wolf Distribution Kft., Nardon Kft., Nrg-Agent Kft., Flow Motion Pro Kft., Nestro Hungária Kft., Hevesi Elektro Kft., Hufbau Braun Kft., Stihl R-Agrikol Kft., Komprádor Kft., Markomp Kereskedelmi és lakberendezési Kft., Pannon Led Kft., Euro-Duplex Kft., Gamma-Modul Kft., K-Flórián Tűzvédelmi Kft., Invu napszemüveg, Véd-Óv Kft., Heavy Tools, Kereken-Oil Kft., Ikan Kft., Prior Cash Pénztárgép Kft., Garancia-Sped Kft., Rother.hu Kft., Vikom Trans Kft., Túze Kft., Combit Zrt., Nagy Travel Kft., Alpha Steam-Co. Kft., Wolf, Hiröstech Kft., Hirös Consulting Kft., Kis László E.V., Hídvégi László Péter E.V., Molnár Zoltán E.V., Hudráné Horváth Adrienn E.V.

Legfrissebb cikkek