Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Ezen a héten rendezik meg a Gulf Szponzorprogram díjátadóját, ahol a négy meghívott vendég mellett a Gulf Racing Hungary versenyzői is felfedik, hol indulnak az idei évben.

 Az elmúlt évekhez képest annyiban lesz más az idei, hogy nem három, hanem négy díjazott lesz. A negyedik díj abból az apropóból született, hogy évközben a Strider Zoltán féle 208-as Peugeot megjelent az E-Sport világában.

„Az idei négy díjazottunk közül mindenki más irányban versenyez. Bartos Máté szimulátorozik, ő kapja majd a különdíjunkat. Azt gondolom ebben a rohanó világban figyelnünk kell a szimulátoros irányba is, hiszen a Covid-19 óta nagyon népszerű lett” – kezdte a beszélgetést Strider Zoltán, majd hozzátette. „Van nagyon fiatal díjazottunk is Saárossy Zalán személyében, aki a Mams Short Track Quad Bajnokság mini kategóriájában szerzett bajnoki címet.”

A többi díjazott már autós kategóriákban szerepel, az egyikőjük Kunmadarason gyűjtögeti a kilométereket, a másik pedig egy gyönyörű Gulf design-os Mazda volánja mögött szlalomozik.

„Herczeg Viktor az a személy, aki a program kiírását a legjobban teljesítette, ő főként Kunmadarason indult egy Suzukit kormányozva. Jordán Péter szlalomozik egy Mx-5-ös Mazdával, ami kimondottan Gulf színekben pompázik” – tette hozzá Strider Zoltán.

A négy díjazott mellett biztosan ott lesz még Strider Zoltán és Szilágyi Patrik is, akik ismertetik majd az idei évüket.

A szponzorprogram az idei évtől némileg megváltozott, új megnevezése van GULF RACING FUEL néven, ezzel a Gulf versenybenzinét szeretnék megismertetni a hazai versenyzőkkel. Az M-Sport autói is a Gulf benzinjét használják.

A teljes választék itthon is elérhető.

Az idei kiírás itt olvasható: https://gulf.hu/szponzorprogram/

A csapat partnerei: Betonútépítő, SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, Tiszta Víz Üzletház, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Ka-Ba Kft., Honor Trans-Sped kft., Pápai Beton Kft. FLOW FUEL, Schönherz Informatikai Stúdió, Láng, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., Infodots Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt.

Legfrissebb cikkek