Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Westendben épült át az Automobil és Tuning Show idei fődija, a Mazda MX-5 Roadster.

Idén tavasszal is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt sportautót sorsolnak ki a belépőjeggyel regisztrált, nyereményjátékban résztvevő látogatók között az AMTS zárónapján, május 29-én. A hagyomány és a feltételek változatlanok, a fődíj azonban vitathatatlanul az egyik legkomolyabb az idén 16 éves rendezvény történetében!
220203 amts n2
A nemzetközi Automobil és Tuning Show (AMTS) szervezői ezúttal sem tértek el a hagyományoktól. Repertoárjukban évek óta állandó program a nyilvános autóépítés, melynek immáron ötödik alkalommal ad otthont a Westend Bevásárlóközpont. Az sem újdonság, hogy a május 27-29. között zajló show belépőjegye összesen tíz egyidejű rendezvényre érvényes, továbbá esélyt jelent egy vérbeli roadster megnyerésére!

Ahogyan már megszokhattuk, a Hungexpót benépesítő show megszámlálhatatlan különlegességet és élményt ígér 2022-es szezonra is. Az autózás minden szegmensét lefedő kiállítások, színes motorsport események, valamint kortól és nemtől független családi programok társaságában ezernél is több járműkülönlegességet, 10 tematikus rendezvényt, Off-Road és Drift Show-t is láthatnak a résztvevők, nem utolsósorban pedig idén egy egyedi sportautóval gazdagabban térhet haza valamelyik szerencsés látogató.
220203 amts n3
Az AMTS szakemberei számos exkluzív járművel birkóztak már meg pályafutásuk során. Az elmúlt évben egy Mini Cooper Coupe, ezt megelőzően egy Porsche Boxster S, egy Ford Mustang, két Audi TT és egy BMW Z4 Roadster, korábban pedig többek között egy Volkswagen Scirocco és a Volkswagen EOS került átalakításra, majd kisorsolásra. Az idei alany egy 2011-es évjáratú Mazda MX-5 NC Roadster volt, melyet hatalmas érdeklődés mellett, mindössze négy nap leforgása alatt varázsoltak teljesen újjá – mindenki szeme láttára, élőben!

Az autó számos típusazonos alkatrésszel, szolid, de sportos spoilerekkel, állítható futóművel és vadonatúj felnikkel, valamint design és multimédia terén is teljesen megújult utastérrel lett gazdagabb. A pontot az i-re az egyedi, háromárnyalatú fóliázás teszi fel, de szerencsés új tulajdonosa első kilométereit is a szervezők állják, hiszen az autó mellé egy 50.000 Ft értékű üzemanyag utalvány is dukál.

Az egyedi Mazda MX-5 Roadster kisorsolására a nagyszabású show harmadik napján (május 29-én), közjegyző jelenlétében kerül majd sor. Maga a rendezvény is rengeteg újdonságot tartogat a látogatók számára: a 2006-os start óta ez már nemcsak Magyarország, de a kelet-közép európai régió legjelentősebb szezonnyitó autókiállítása és vására is a Hungexpón.
220203 amts n4
A nemzetközi Automobil és Tuning Show idén öt pavilont, egy jókora sátrat és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő autócsodái kíséretében, május 27-29. között a Hungexpón. A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának!

Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:

· Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja

· Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása

· 101 EV Park - Nemzetközi Elektromobilitás Expo – elektromos jármű kiállítás és háttéripari show

· Classic Automobil Show - restaurált klasszikus autók, veteránok, oldtimerek

· Magyarok a világ járműgyártásában Kiállítás - hazánk nagyjai az autó- és motoriparban

· DRIFT és GYMKHANA Show – A látványos autósportok exkluzív bemutatkozása

· OFF-ROAD Show – Minden, ami terepautó, látványos, épített pályán

· Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása

· Tuning találkozó és kiállítás - több száz magánépítő és klub bemutatkozása

· SUV és Pickup Zóna – szabadidőautó kiállítás, az elérhető kínálat bemutatkozása

További információk: www.amts.hu / fb.com/amtsofficial / instagram.com/amts_official 
Videóanyag: youtube.com/c/AMTSofficial

220203 amts n6

Legfrissebb cikkek