Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Szilveszter Rallye-n búcsúztatta az évet a PSZA Motorsport csapata, akik szép számmal érkeztek a buli versenyre és méltó eredménnyel zárták le az évet.

„Nekünk ez a hazai versenyünk, hiszen mogyoródiak vagyunk, ezért ez a verseny nagyon közel áll a szívünkhöz. Hét párosunk jelezte a részvétét és mindenki nagyon jól teljesített. Volt, akit nem érdekelt az eredmény és csak a saját maga és a nézők szórakoztatására érkezett, de volt olyan is, aki a jövő évre készült” – kezdte a beszélgetést Szabó Árpád, a csapatkoordinátora, aki a Mikulás Rallye után átült a másik oldalra, a Papp Arnie féle Lada Kit-car-ba, amit ezúton is köszön neki.

Több páros jól szerepelt és többen vittek haza kupákat is, de a változékony időjárás ellenére mindenki jól érezte magát.

„Csapatszinten méltóan zártuk le az évet, nagyon sok hazai és külföldi versenyt koronáztunk meg a Hungaroringen. Boldogok vagyunk, jól éreztük magunkat. Köszönjük a szervezőknek ezt a három napot és gratulálunk a csapat minden tagjának, aki valamilyen formában részt vállalt a sikerünkben” – folytatta Szabó Árpád.

A csapat az idei évre koncentrál, szeretnének több rangos és nemzetközi versenyen részt venni, ahol új autót is bemutatnak majd.

„Mielőtt belekezdenék az újdonságokba, szeretnék újra köszönetet mondani a csapat szerelőinek, támogatóinak, továbbá a pálya szélén álló fotósoknak és médiásoknak, hiszen nagyon sok segítséget kaptunk 2021-ben. Az idei évben újra támadunk, reményeink szerint sokan leszünk és próbálunk Magyarország minden bajnokságában helytállni, továbbá a Mitropa Kupában is megméretnénk magunkat, illetve a rangos és jubiláló Rallylegendet sem szeretnénk kihagyni. Terveink között szerepel egy új Rally4-es autó szerepeltetése is, de nem szeretnénk most minden titkunkat ellőni” – zárta a beszélgetést Szabó Árpád.

Köszönet a csapat támogatóinak: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Fornád Trans Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Mogacél Kft., Arthand System Kft., Konor System Kft., Handball Family Bt., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., Fúzió Elektrotechnika Kft., Millers Oils Hungary, Hankook Racing Tyres, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., Eurokardán Kft., Mobil Vizsgáztató Kft., SZRV Racing Kft., BPracing.hu, Interpasszív Kft., Truckport Hungary Kft., Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, Primun Go Kft.

Legfrissebb cikkek