Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Tavaly a Rally Hungary-n úszott el a bajnoki cím lehetősége, idén már korábban… Ennek ellenére a Gulf Racing Hungary párosa, Velenczei Ádám és Igor Bacigál szeretne az évzárón egy jót autózni, hiszen a magyar mezőny mellett az Európa-bajnokság legjobbjai ellen versenyezhetnek a Zemplénben.

A technikai feltételek adottak, a Topp-Cars Rally Team legújabb autójával indulhatnak a futamon és semmilyen tét nem nyomja a vállukat.

Hétvégén rendezik a Rally Hungary-t és a verseny előtt most is tesztelt Velenczei Ádám és Igor Bacigál. A Topp-Cars legújabb autójával indulhatnak ezen a futamon. „Ezek az autók mind gyári autók, de mindig azt szoktam mondani, hogy minden autó más, és ez most is így van. Nagyon jó érzéseim voltak a teszten, jó volt menni egy ilyen top(p) autóval :)”

A Gulf Racing Hungary párosa a zárófutamon már nem tud beleszólni az év végi dobogós helyezésekbe. Tavaly ezen a versenyen akár meg is koronázhatta volna a 2020-as szezont a pilóta, de egy apró hiba becsúszott. „Vincze Feriék kiestek előlünk, igazából csak le kellett volna gurulnunk és akkor nagyon jó esélyünk lett volna a bajnoki címre, de sajnos akkor hibáztam és nekicsúsztunk egy betonszegélynek. Most nagyon felírtuk azt a helyet…” – mondta a pályabejárás után a szécsényi pilóta.

„Tét nélkül megyünk, hiszen bajnokság már elment, legalábbis ami minket illet. Az ötödik helynél előrébb már nem tudunk kerülni. Szeretnénk jól menni, jó lesz újra összemérni magunkat az ERC élmezőnyével. Nagyon komolyan mennek a srácok, ennek megfelelően, ha sikerül az első tízben autóznunk, akkor meg lennénk elégedve. Szeretnénk az évet egy olyan eredménnyel zárni, ami biztatóan hat ránk a jövő szezonra. Ez az év nem volt a mi évünk, de vannak ilyenek, kár ezen tovább feszülni. Reméljük, hogy a következő jobb lesz, ennek reményében szeretnénk igazán felszabadultan autózni az évadzárón. Beneveztünk az ERC mezőnyben, a kvalifikáción szeretnénk jól menni és minél előrébb választani rajthelyet.” – ecsetelte az elképzeléseit Ádám.

A zempléni szakaszok gyönyörű helyszínt adnak az évadzáró futamnak „Szenzációsak a pályák, nehéz, izgalmas verseny lesz. Mentünk már itt kétszer is, de folyamatosan változnak a gyorsasági szakaszok, mindig alakulnak és az időjárás is izgalmassá teheti most is a hétvégét. Már az első körben is nagyon felhordásos lesz a pálya, de ettől izgalmas a rally!”

A verseny hivatalos honlapja: https://www.rallyhungary.com

A csapat partnerei:
Betonútépítő, Euroaszfalt Kft., SIVA Group, Közmű Alagút, Forvett, STRAVIA, Tiszta Víz Üzletház, Confidenza, FLOW FUEL, LEAD DESIGN, S és K Nyomdatechnikai Kft., Gregor és Társai Nyomdaipari Kft., EFTECH, Ka-Ba Kft., Gulf Lubricants Hungary, Good Safety, Szirt BAU Kft., CARDEX, Green Grass, VPT Caravan, Fit Müsli, MIG 21, Tatai és Társa, GASZTRANSZ Kft., Vodafone, KUHN Rakodógép Kft., HRT Spedition, GEOteam, RAPID-BETON, Lehoczki Vagyonvédelem, Laczkó Péter erdész

Legfrissebb cikkek