Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Pályafutása legjobb OKJ eredményét elérve az elődöntőben 8., a döntőben pedig a 12. helyen végzett Hideg Ádám a WSK Open Cup második futamán, az olaszországi Adriában.

A Révész Racing versenyzőjének egyébként is jó hétvégéje volt, hiszen a negyedik előfutamban a harmadik helyet szerezte meg, ami szakmailag talán még értékesebb, mint a döntőben elért eredménye.

52 ország 253 nevezője mérkőzött meg a kétfutamos WSK Open Cup sorozat, második állomásán, Adriában. Az OKJ (OK Junior) mezőnyben 68-an indultak. Hideg Ádám már az időmérőn nagyon jól teljesített, hiszen futamában a 6., összesítettben pedig a 18. helyet érte el. Az első három előfutama sem sikerült rosszul, de érezte, hogy több van benne, a negyedik futamra nagyon felszívta magát és a 3. helyen végzett.

A B elődöntőben 8. lett, a döntőben pedig a 16. helyről indulva négy pozíciót javított és a 12. helyen végzett. Ezzel 18 pontot gyűjtött és a bajnokság 22. helyén végzett.

„Jó hétvégénk voltmosolygott Ádám. – Az időmérőm lehetett volna kicsit jobb is. Az első három előfutamban nem volt meg a tempóm, ami felbosszantott, a negyedik futamra felszívtam magam és sikerült a harmadik helyet megszerezni, amire nagyon büszke vagyok.

Az elődöntő és a döntő is jól sikerült. Itt már a mezőnynek a legelejével kellett harcolnom, akiknek nagyon jó a tempója. Örülök a 12. helynek és az előfutam harmadik helyének is.

Szeretném megköszönni a sok szurkolást és a gratulációkat. Jó érzés, hogy ennyien követik a versenyezésemet.“

Hideg Ádám, Révész Racing, OKJ eredmények
WSK Open Cup, 2. futam, Adria (Olaszország), 2021. október 1-3.

Résztvevők: 68
Időmérő futam: 6.
Időmérő: 18.
EF előfutam: 7.
DF előfutam: 10.
BF előfutam: 13.
AF előfutam: 3.
CF előfutam: 8.
Előfutamok összesen: 16.
B elődöntő: 8.
Döntő: 12.
WSK Open Cup bajnokság: 22. helyezés, 18 pont

Legfrissebb cikkek