Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A két kerekes kupa hetedik helyén zárta a Vértes Rallye-t a Speed Technika versenyzőpárosa a Lencse Zoltán – dr. Kovács Annamária duó.

Zoli és Annamari stabilan indította versenyt, ami az első napon az oroszlányi pálya háromszori teljesítése után a móri rajtceremónián ért véget.

„Szeretünk ezen a környéken versenyezni, ez szinte hazai pálya nekünk. A kategóriánk nagyon erős volt, rengeteg az ambiciózus fiatal, aki bizonyítani akar. Nagyon gyorsan mennek, le a kalappal előttük. Mi óvatosabban kezdünk, majd a második körben jelentőset sikerült javítani az időnkön. A napot a 2WD Kupa hetedik helyén zártuk és mentünk a rajtceremóniára, ahol rengeteg ember várt minket. Jó volt a családtagjaink és a barátaink előtt átgurulni a móri rajtdobogón” – idézte fel emlékeit Lencse Zoltán.

Vasárnap nyolc gyorsasági várt rájuk, amiket stabilan hozták az ötödik és hetedik időket.

„Jó volt újra ennyi embert látni a pálya szélén, nagyon élveztem a hétvégét. Volt pár hibánk, ami mindig benne van a versenyzésben. Amikor már láttuk, hogy nem tudunk feljebb lépni az eredménylistán és megláttam a nézőket és színeztem nekik, hogy ők is jól érezzék magukat. Köszönjük mindenkinek a hétvégét, legközelebb megpróbáljuk felvenni a versenyt az ifjú titánokkal” – tette hozzá Lencse Zoltán.

A csapat a folytatásban Kakucsra a rallycross bajnokság következő fordulójára látogat el.

Köszönjük partnereinknek: Well Done St. Moritz Termelő Bt., S.O.S. Cargo Kft., BIL-Transport Kft.

Legfrissebb cikkek