Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Nagyszerű hétvégét zárt a Speed Technika rallycross csapata a bajnokság harmadik ausztriai futamán Greinbachban, ahol Lencse Zoltán második helyez zárt, míg csapattársa Rácz Márton harmadik lett.

Lassan minden autósport bajnokság a hajrához közelít, ellenkezőképp a rallycross, ahol augusztusban még csak a harmadik futamot rendezték meg az ausztriai Greinbachban.

Lencse Zoli és a Super1600-as Suzuki eddig nagyszerűen teljesített, minden versenyről dobogós hellyel tért haza és nem volt ez máshogy most sem.

„Nagyon jó versenyünk volt Ausztriában, ahol végig ott voltunk a dobogó közelében és végül a döntőben leszakadt az ég, így sikerült megszerezni a második helyet. Nagyon fontos pontokat szereztünk, ott vagyunk abszolútban a dobogón és nincsenek messze előttem a vetélytársak sem” – értékelte az ausztriai futamot Lencse Zoltán.

A csapat másik versenyzője Rácz Márton is jó hétvégén van túl, amivel feljött a Junior Kupa abszolút első helyére és pontazonossággal áll Csermely Móriccal.

A versenyzőknek sok pihenésre nincs lehetőségük, hiszen a Rallycross Bajnokság szeptember második hétvégéjén, a Kakucs Ringen folytatódik.

Köszönjük partnereinknek: Open Ways Delivery s.r.o., MOBIL A.R.T Kft. HELLA ÁNR Kft. Prestige Marketing Kft., S.O.S. Cargo Kft., BIL-Transport Kft.

Legfrissebb cikkek