Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Székesfehérvár – Veszprém Rallye kihagyása után újra ott lesz a Mercarius Rallye1-es Bajnokság soron következő futamán a Vértes Rallye-n a Horváth Rallye Ase párosa, a Németh 8V Péter - Sztanics Márió duó.

A páros ismét ismeretlen helyszínre látogat, korábban nem versenyeztek még ezen a környéken. Tavaly nagyon készültek az oroszlányi versenyre, ám az a Covid-19 járvány miatt elmaradt. Akkor pedig nagyon készültek, sok Youtube videót láttak és az maradt nekik idénre is.

„Nagyon várjuk már a hétvégi versenyt, ahol szeretnénk egy jót autózni. A pályákat netes videókból ismerem csak, remélem nem fognak gondot okozni. Pénteken részt veszünk a hivatalos teszten, ahol elsődleges célunk, hogy visszarázódjunk a versenyzésbe. Több beállítást szeretnék majd kipróbálni, hogy minél jobban fel tudjunk készülni a versenyre. Az autó készen van, várja a rajtot. Remélem, a fék problémák már nem jönnek elő rajta" – kezdte a beszélgetést Németh 8V Péter.

A pályákban sok az aszfaltváltás, nagyon sok helyen feltűnik benne a fehéraszfalt, ami esős idő esetén nagyon csúszik. Peti elmondása alapján nagyon szereti az ilyen jellegű aszfaltot.

„Szeretnénk minél jobb eredményt elérni, de úgy állok hozzá, hogy az időket nem szeretném nézni, nem szeretnék e miatt feszengeni. Megyünk a tempónkban és bizakodunk benne, hogy ez elég lesz. Idén már párszor sikerült meglepetést okoznunk, reméljük erre itt is sor kerülhet. A P13-as kategória ezen a versenyen is nagyon erős és ORC 2WD-ben is több mint tíz páros ellen megyünk majd” – tette hozzá Peti.

A 2021-es Vértes Rallye szombaton három oroszlányi szakasszal rajtol, majd vasárnap újabb nyolc szakaszt kell teljesíteni.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Mirelit Mirsa Zrt., IEJ Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., Ak Steel Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Kereken-Oil Kft., Ikan Kft., Alox Kft., Prior Kft., Röplap Bt., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Twolex Kft., Centrum Oil Kft., Gumicentrum Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő - és Légtechnikai Kft., Arrabona Konstrukt Kft., Maschinenring Magyarország Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Teherati 2006 Kft., Ecovictum Kft., TT Gumiabroncs Bt., Berger Stanc Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Lubricants Hungary Kft., Komprádor Kft., Stihl R-Agrikol Kft., Hiröstech Kft., Invu napszemüveg, Heavy Tools.

Legfrissebb cikkek