Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Hosszas hazai pihenés után újra a Rallye2-es Bajnokságban indít versenyzőket a Solid Racing Team. A Kállai Tamás – Szilassy Arnold duó a csapat megújult Seat Ibizáját állítja csatasorba.

„Tomit régóta ismerjük, de csak tavaly csatlakozott a csapatunkhoz. A Mikulás Rallye volt az első verseny ahol együttműködtünk. Mi biztosítottuk a hátteret, a szervizt és segítettük a felkészülését” – kezdte a beszélgetést Kondella Péter csapatvezető. „Az idei évben a Seat egy teljes revízión ment át, új motort, futóművet, tolókerekes váltót és sperr-t is kapott, amit már két Frt versenyen sikerült tesztelni, viszont a Komló Rallye időpont változása miatt Rallye2-es versenyen élesben még nem sikerült tesztelni. Így jött a gondolat, hogy a Vértes Rallye-n mutatjuk meg magunkat.

Tomi még nem ment elsőkerekes autóval, sőt Vértes Rallye-n sem indult még. Pályaismerete viszont van, hiszen többször részt vett már az Oroszlány Rallye-n, amit ugyanezen a környéken rendeznek.

„Nincsenek nagy elvárásaink, azt szeretnénk tudni, hová is elég az autó. Ilyen körülmények között butaság lenne nagy eredményt várni, de nagyon örülnénk, ha az abszolút tízben tudna végezni Tamás és Arnold, hiszen az autó és a legénysége is képes rá” – tette hozzá Péter.

A 2021-es Vértes Rally a Rallye2 számára szombaton rajtceremóniával indul, majd nyolc gyorsasági után a móri célceremónián ér véget.

A csapat együttműködő partnerei: ATG&CO Kft., Best-Vill 2000. Kft., C+D Automatika Kft., CorVinum Zrt., Dokutech Center Kft., Ecoffice Technology Kft., Egrokorr Festékipari Zrt., Evolution Consulting Kft., Hancosy-X Kft., Huniper Permetező Kft., Innovitas Nonprofit Kft., Ital Logisztika Kft., Koós-Wéber Kft., Raiker Kft., Seqomics Kft., Tower-Tech Kft., Labnet Hungary Kft., Global-Union Kft. – Kyocera.

Legfrissebb cikkek