Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A leggyorsabb zsigulis páros lesz Zsírpapa és Mészáros Sándor a Vértes Rallyn, ami egyáltalán nem vicc, tényleg így van. Még akkor is, ha azt a bizonyos negyedikes kanyart idén maximum harmadikban vállalják el. Na de az egész Vértes Rallyra nem került volna sor, ha Zsírpapa nem látogat el Kasza Zoltán tuningmesterhez.

Zsírpapa. – Annyi munkánk volt a nyáron, hogy el is felejtettem, ha nem szól, nem lett volna kész az autó.

Egy kombi difit kellett volna szereznünk, de nincs, úgyhogy az 1200-esnek a difije lesz bent, amivel 190 a VFTS végsebessége. Az biztos, hogy mi leszünk a leggyorsabb zsigulisok, csak a kigyorsításon fognak agyonverni minket.

Nagyon jók a pályák, tavaly is jól mentünk volna rajtuk, ha az első gyorson hallom Meszest, a másodikon meg nem esünk el, mint egy hülye gyerek. Elfelejtettünk elemet cserélni a Peltorban, ezért az első gyorson nem hallottam semmit. A szerviz hozta az elemet, de nem értek oda a gyors végére. Hevesi Pistiék kiestek, ott áll, azt mondja, mire vársz Zsírpapa? A szervizre, hozzák az elemet a Peltorba, de még nem értek ide, erre kitépte a sajátját, kivette az elemeket, odaadta.

Na a második gyorson már hallottam Meszest. Elrajtolunk, bal négy bukkan, jobb négy átvág. Már a balban elúszott, a jobbra pedig rá sem tudtunk fordulni. Úgy beesetünk, hogy még a hátsó híd is elgörbült. Szerintem most átírom harmadikosra a kanyart, mert lehet, hogy negyedikben nem fér el.

Idén mindenképpen célba akarunk érni. A héten parkettáztam Wirtmann-nál, szétszívtam a vérét, mondtam neki, ha most is megver, akkor felpúposodik a parkettája, úgyhogy szerintem nem mer megverni.“

Zsírpapát ennek a nem kis tervnek a megvalósításában az Etikett Print Kft., a Box Print-FSD Packing Kft. és a GQS Kft. fogja segíteni.

„Meg a szurkolók – teszi hozzá Zsírpapa és a család, a csapatom, de tulajdonképpen ők is a családom. Meg Kasza, mert ha ő nem figyelmeztet, akkor lehet, hogy csak a jövő héten mentem volna a Vértes Rallyra. Pedig már nagyon várom. Nem baj, hogy hosszú a difi, akkor azzal verjük meg Wirtmannt.“

Legfrissebb cikkek