Közel fél éves kihagyás után ült újra együtt versenyautóba a Gulf Racing Hungary Peugeotos párosa, akik a hétvégi InterCars PowerSprint kupasorozat IV. fordulóját választották.

Rá jár a rúd mostanában a Rallye2-es versenyzőkre az elmaradó versenyek miatt, akik nehezen ülnek meg otthon. Így volt ez a Strider Zoltán – Apkó András párossal is, akiknek nem olyan régen készült el a versenyautójuk, így már csak egy helyszínre volt szükségük.

„Az elmaradó Rallye2-es versenyek hiánypótlására hirtelen felindulásból választottam versenyzésre alkalmas helyszint, ami így utólag kimondható, jó választásnak bizonyult” – kezdte a beszámolót Strider Zoltán, majd hozzátette. „Az autó teljesen elkészült, minden belekerült, amit terveztünk. Azt kell mondanom fantasztikus lett, olyan mintha eddig egy másik autóban ültünk volna.

A rendezés nagyon tetszett a srácoknak és az is, hogy sokkal rallysabb pálya volt, mint amire számítottak.

„A szervezés nagyon hasonló és barátságos, mint Kiskunlacházán, szuperül éreztük magunkat. A pálya kicsit más, picit rallysabb és hosszabb. Az első kör dobtuk, mert ott még aludtunk, ez talán a hosszabb kihagyásnak is betudhatjuk. A folytatás már nagyon jól sikerült, jó volt a tempónk és nem csak nekünk, hanem a nézőknek is nagyon tetszett. Két M3-as BMW-től kaptunk ki, de így is nagyon boldogok vagyunk” – tette hozzá Zoli.

A páros a folyatásban már nagyon ki van éhezve egy igazi Rallye2-es versenyre. A Vértes Rallye van a sorban legkorábban, tavaly ott hagyták abba, remélik hogy ott már versenyezhetnek, de nagyon várják már a komlói verseny pótlását is.

A csapat partnerei: Betonútépítő, SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, Tiszta Víz Üzletház, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Ka-Ba Kft., Honor Trans-Sped kft., Pápai Beton Kft. FLOW FUEL, Schönherz Informatikai Stúdió, Láng, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, Dr. Rettig Richárd, FERRO-PRESS Kft., Signal Print Kft., GPR & Partners Kft., Consult Team Kft., MM Infinity Kft., Infodots Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet