Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az RC4-es kategória hatodik helyén zárta az 54. Mecsek Rallye-t a Speed Technika párosa, a Lencse Zoltán – dr. Kovács Annamária duó, akik ezzel újabb fontos pontokat szereztek.

Változatos időjárás fogadta a hétvégi pécsi verseny indulóit, a pályabejárástól a verseny kezdetéig hőség riadó volt, majd péntek estére narancssárga riasztás viharra, ami pontosan az első gyorsasági szakasz rajtja előtt meg is érkezett. A gumizás így nem volt kérdés senki számára, mindenkinek sötétben és vizes úton kellett teljesíteni az első szakaszt. Zolinak és Annamáriának nem is a körülményekkel volt gondja, hanem a hangosítás okozta a problémát.

„Péntek este az első szakaszon elment a hangosításunk, ezért eléggé darabosan teljesítettük az amúgy is nehéz pécsváradi gyorsaságit” – kezdte a beszélgetést Lencse Zoltán, majd hozzátette. „Szombaton már semmilyen technikai problémánk nem volt, így az ideink is jobbak lettek. A Kisvaszari gyorsaságin mentünk egy harmadik helyet és többször a dobogó közelében autóztunk, míg végül nagy csatában a kategória hatodik helyét szereztük meg. Jó verseny volt és az időbeosztás is tetszett, amit köszönünk a rendező csapatának.”

Köszönjük partnereinknek: S.O.S. Cargo Kft., BIL-Transport Kft.

Legfrissebb cikkek