Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Három autóval teljesítette a 2021-es Mitropa Kupa szezonnyitó futamát, a 36. AMTK Rally-t a Solid Racing Team.

A Kondella Péter – Szilassy Arnold duó számára egy korábbi álom vált valóra és minden úgy is történt, ahogy azt a korábbi külföldi beszámolók leírták.

„Nagyon jól éreztük magunkat Velenjében, már régóta szerettünk volna itt versenyezni. A szervezők maximálisan versenyzőbarát programot raktak össze, tökéletes időtervvel és jó pályákkal. Nagyon jól ki volt találva a rendezvény, minden közel volt egymáshoz. Egy gyorsasági szakasz lett etap egy baleset miatt, ezen kívül minden nagyon szuper volt” – kezdte a verseny értékelését Kondella Péter, majd hozzátette. „A mellett, hogy minden percre pontosan ment, a szervező még egy vacsorával is kedveskedett a versenyzők irányába és a csapat is csatlakozhatott. Az egész hétvége alatt egyszer sem kellett hajnalban kelni és az estébe sem nyúlt bele semmi. A környezetet nem tudod idehozni, Magyarország is szép, de még is más érzéssel versenyzel külföldön. Minden le van kontrolálva kint és a feladatát is tudja mindenki. Bárkitől bármit kérdeztél, mindenki kedvesen válaszol.”

A versenynek mindig a célban van a vége, így volt ez most is, a páros a 7-es kategória 4. helyét szerezte meg. Nem motiválja őket a nemzetközi mezőnyben elért eredmény, azért mennek, hogy újra versenyzőnek érezhessék magukat.

„Nem érdekel az eredmény, nem ezért mentünk ki, ennek ellenére örülök a negyedik helynek. Teljesen felszabadultan tudtunk autózni és csodás környezetben versenyezhettünk, sok hasznos kilométerrel jöttünk haza és mindenki jól érezte magát” – tette hozzá Péter.

A csapat jól teljesített a hétvégén, Gyarmati Ariel és Kocsis György végig az élmezőnyben autózott, míg Merencsics Árpád és Kondella-Fülep Edina egy – két gyorsaságin nagyot villantott és szintén jól zárta a hétvégét.

„Büszke vagyok Edinára, hiszen nagyon gyorsan felnőtt a feladathoz, velem nem tudna így menni. Már megnéztük a belsőket, hiba és tévesztés nélkül mentek egész hétvégén, le a kalappal előtte” – zárta a beszélgetést Kondella Péter.

A csapat nem vesz részt a hétvégi salgótarjáni futamon, legközelebb a Mecsek Rallye-n találkozhatunk majd velük.

A csapat együttműködő partnerei: ATG&CO Kft., Best-Vill 2000. Kft., C+D Automatika Kft., CorVinum Zrt., Dokutech Center Kft., Ecoffice Technology Kft., Egrokorr Festékipari Zrt., Evolution Consulting Kft., Hancosy-X Kft., Huniper Permetező Kft., Innovitas Nonprofit Kft., Ital Logisztika Kft., Koós-Wéber Kft., Raiker Kft., Seqomics Kft., Tower-Tech Kft., Labnet Hungary Kft., Global-Union Kft. – Kyocera.

Legfrissebb cikkek