Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Velenje Rally felé vette az irányt a Solid Racing Team versenyzőpárosa, a Kondella Péter – Szilassy Arnold duó, akik számára egy tavalyi célkitűzés válik valóra és a Mitropa Kupán indulhatnak.

2020-ban az ismert ok elvitte a Mitropa Kupát és az idei év is döcögősen indult, de pár nappal ezelőtt megnyíltak a kapuk és több magyar is a külföldi versenyzés mellett döntött. A Solid Racing Team is három párost indít a 36. AMTK Rally-n Velenjében.

„Egerben terveztünk menni, mint ahogy azt Orfűn le is nyilatkoztam, de a verseny pályái és időbeosztása nem volt szimpatikus, továbbá megnyíltak a kapuk a külföldi versenyzés irányába, ezért döntöttünk a Velenje Rally mellett, plusz a csapatunk többi versenyzője is erre tendálódott” – kezdte a beszélgetést Kondella Péter, majd hozzátette. „2016-ban mentünk először külföldön, akkor a Porec Rally volt a választásunk. Akkor megfogadtam, hogy több külföldi versenyt szeretnénk az életünkben, de amikorra összeraktuk, hogy kint mehessünk közbeszólt a vírus. Erre a versenyre egy komolyabb felkészülésre volt szükség, de ez a szépsége is a dolognak.”

Peti és Arnold nagyon népes mezőnybe csöppen, közel húsz autó szerepel a Velenje Rally 7-es kategóriájának nevezési listáján.

„Nagyon nemzetközi kategóriában indulunk, komoly versenyzőtársakat kaptunk egyből az első versenyre, de nem izgulunk az eredmény miatt. Továbbra is az a célunk, hogy jól érezzük magunkat és gyűjtsük a hasznos kilométereket” – tette hozzá Kondella Péter.

36. AMTK Rally – Solid Racing Team indulói:
#24 Gyarmati Ariel - Kocsis György - Mitsubishi Lancer Evo IX R4
#47 Merencsics Árpád - Kondella‐Fülep Edina - Peugeot 208 R2
#66 Kondella Péter - Szilassy Arnold - Honda Civic Type-R R3

A csapat együttműködő partnerei: ATG&CO Kft., Best-Vill 2000. Kft., C+D Automatika Kft., CorVinum Zrt., Dokutech Center Kft., Ecoffice Technology Kft., Egrokorr Festékipari Zrt., Evolution Consulting Kft., Hancosy-X Kft., Huniper Permetező Kft., Innovitas Nonprofit Kft., Ital Logisztika Kft., Koós-Wéber Kft., Raiker Kft., Seqomics Kft., Tower-Tech Kft., Labnet Hungary Kft., Global-Union Kft. – Kyocera.

Legfrissebb cikkek