Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Teljesítette a Q8Oils Ózd-Eger Rallyt a Speed Technika párosa, a Lencse Zoltán – dr. Kovács Annamária duó.

Nagyon várták a versenyt, de nem voltak biztosak benne, hogy elkészül a kocsijuk, de a szervizcsapat áldozatos munkájának köszönhetően végül ott állhattak az ózdi rajtban.

„Nagyon vártuk az Ózd-Eger Rallyt, hogy újra versenyezhessünk, de az utolsó pillanatig nem volt biztos, hogy el tudunk indulni, mert az autó az utolsó pillanatban készült el” – kezdte a beszélgetést Lencse Zoltán, majd hozzátette. „Az utolsó pillanatos kapkodás miatt a pénteki prológon még technikai gondokkal küzdöttünk, mert melegedett a motorunk. Szerencsére a srácok a szervizben ezt gyorsan orvosolni tudták és elrajtolhattunk szombaton.”

Kezdtek belejönni a versenyzésbe, mire az időjárás mindent felülírt, hiszen Ózd térségében özönvíz szerű eső érkezett.

„A komplett mezőnnyel egyetemben slicc gumival jöttünk ki a második körre. Gyakorlatilag a túlélés lett a cél az özönvízszerű esőzésben, majd a második királyi kör gyorsaságin egy előttünk történt baleset miatt meg is kellett állnunk. A vasárnapi napra könnyebbnek tűnt az abroncsválasztás, de mégsem volt könnyű jó döntést hozni. Volt, hogy esett és vizes volt az aszfalt, de voltak a pályán száraz részek is. Ezeket a változásokat kellett lekormányozni. Hosszú versenyhétvége volt, de sikeresen célba értünk és megint hasznos tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak a kisautóval kapcsolatban” – zárta a beszélgetést Lencse Zoltán.

Köszönjük partnereinknek: S.O.S. Cargo Kft., BIL-Transport Kft., Prestige, Hella Árn Kft.

Legfrissebb cikkek