Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A motorral és a váz beállításával küzdött Krózser Menyhért a WSK Super Master Series negyedik futamán az olaszországi Lonatóban. Bár a technika jelentősen hátráltatta, egy előfutamon sikerült megvillantania tudását, és az OKJ mezőnyben elért tizedik hellyel jelezte, ennél többre lenne képes.

Az MHH Kart Team versenyzőjének ez volt pályafutása második futama a WSK OKJ (OK Junior) kategóriájában, ahol jelentős tapasztalatot tudott szerezni az itt használt, brutálisan erős motorral és gumikkal, valamint csapatának is pontosabb visszajelzéseket tudott adni, ami szintén biztató lehet a jövőre nézve.

A 82 fős OKJ mezőnyben az időmérőn az 58. helyet szerezte meg, az előfutamok során pedig a 10–27. helyek között végzett. 67. helyen jutott elődöntőbe, ahol a 25. helyet szerezte meg.

„Egész héten a váz beállítással és a motorral küzdöttünk – mondta Krózser Menyhért. – Vagy nagyon letapadt a hátulja, vagy négy kerékkel csúszott. – Ebből kellett a lehető legtöbbet kihozni.

Az időmérőn két jó kört futottam, de a harmadikban, amikor a leggyorsabb lehetettem volna, ketten is megelőztek, amivel veszítettem egy kis időt.

Az első előfutamban a rajtnál megforgattak, majd nekiütköztek a gokartomnak, elvitték a fékpedálomat, és kiestem. A második előfutamom sikerült a legjobban, itt jól rajtoltam, és a 10. helyre jöttem fel. Egy jobb vázzal akár az első öttel is tudtam volna versenyezni. Az utolsó három előfutamon beragadtam a bolyba. Az elődöntőben az utolsó helyről rajtoltam, sikerült párat előzni, de ennél többre most nem voltam képes.

Biztos vagyok benne, hogy egy jobb technikával sokkal jobb eredményt tudtam volna elérni, de nem vagyok letörve. Ez volt a második versenyem az OKJ kategóriában, a motorral és a gumikkal is szereztem tapasztalatot, próbáltam magamból kihozni a lehető legtöbbet.

Szerintem sokat léptem előre a csapatkommunikáció terén, sokkal pontosabb visszajelzéseket tudok adni, mint akár pár hónnappal ezelőtt, úgyhogy bizakodó vagyok a következő verseny előtt.

Köszönöm mindenkinek a segítséget! Hamarosan találkozunk!”

EREDMÉNYEK

Krózser Menyhért, MHH Kart Team, OKJ
Résztvevők: 82
Időmérőfutam: 20.
Időmérő: 58.
CD előfutam: 27.
DF előfutam: 10.
AD előfutam: 24.
DE előfutam: 20.
BD előfutam: 22.
Előfutamok összesítve: 67.
A elődöntő: 25.

Az MHH Kart Team együttműködő partnerei: Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., MedVie healthcare solutions, Pillango GmbH, Laguna Fürdőszoba, Quality House

Legfrissebb cikkek