Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Első Rallye1 ORC-s versenyére készül a tavalyi év Rallye3-as bajnok párosa, a Németh „8V” Péter – Sztancsics Márió duó, akik egy nyolcadik generációs Honda Civic Type-R-rel állnak oda a rajthoz.

A páros túl van az első teszten, ahol pozitív képet kaptak az autóról, múlthét végén pedig a bajnok autóval futottak elő az Orfű Rallye-n. A Boldogkő Rally pályáit nem ismerik, nem is nagyon kirándultak még erre, de az elszántságuk és a tanulni akarásuk nagyon magas szintet képvisel.

„Kicsit izgulok, kicsit tartok a versenytől, de bennem van a kalandvágy és már nagyon várom, hogy ott álljunk az első gyorsasági szakasz rajtjában és elrajtoljunk, és csak arra koncentráljak, ami ott van előttem” – kezdte a beszélgetést Németh Péter.

Az időjárás az elmúlt pár napban megmutatta, pár perc alatt lehet nyár és tél is, és a hétvégére sem kecsegtet sok jóval.

„Örültem volna, ha a kezdetben száraz körülmények között ismerhetem meg a versenyautót, de ilyen a rally, improvizálni kell” – folytatta Péter.

A pályákat nem ismerik, csak az internet adta lehetőségeken tudták megnézni, mire számíthatnak a hétvégén. Céljuk a tanulás, bár szeretnének minél szebb eredménnyel hazatérni.

„Nehéz a belső felvételek alapján tájékozódni. Elmegyünk a versenyre, lejárjuk a pályákat és majd abból leszűrjük, melyik fekszik a legjobban nekünk, de mindent meg fogunk tenni, hogy bebizonyítsuk a csapatnak, hogy jó választás vagyunk” – zárta a beszélgetést Németh Péter.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Mirelit Mirsa Zrt., IEJ Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., Ak Steel Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Kereken-Oil Kft., Ikan Kft., Alox Kft., Prior Kft., Röplap Bt., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Twolex Kft., Centrum Oil Kft., Gumicentrum Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő - és Légtechnikai Kft., Arrabona Konstrukt Kft., Maschinenring Magyarország Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Teherati 2006 Kft., Ecovictum Kft., TT Gumiabroncs Bt., Berger Stanc Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Lubricants Hungary Kft., Komprádor Kft., Stihl R-Agrikol Kft., Hiröstech Kft., Invu napszemüveg, Heavy Tools.

Legfrissebb cikkek