Sikeresen teljesítette élete első Mikulás Rallye-ját a Zachár Máté - Zachár László páros, akik a meghívásos mezőny H6-os kategóriájának a harmadik helyét szerezték meg.

A páros az idei évben Rallye3-as versenyeken indult, a Mikulás Rallye-n még soha nem mentek, de murvát sem látott még a Ladájuk.

„Ez volt az első murvás versenyünk, amin nagyon jól éreztük magunkat. Erdélyi Gyuri barátomtól kaptunk Pirelli gumikat, amik nagyon jól működtek ezen a talajon” – kezdte a beszélgetés Zachár Máté.

Hallottak rémtörténeteket a lőtér ugratóiról, ezért ott spóroltak is, ám az egyik megtréfálta őket és sikerült lekoncolniuk a Lada elejét. Több alkatrész is megsérült, de improvizáltak, többször is szereltek, hogy be tudják fejezni a versenyt.

„Műszaki hibákból nem volt hiány, mert a kislőtéri nagyugratót elmértem, orra estünk. A hűtőventilátor és kipufogó is megsérült, de a gyorsasági szakasz után Lacival etapon orvosoltuk a nagyobb problémákat. A becsapódásnál a generátor is kapott egy pofont, ennek hatását az utolsó gyorsaságin megtapasztaltuk, a szakasz két harmadánál ledobta az ékszíjat, de ezt is sikerült megoldanunk” – folytatta Máté.

Sikeresen célba értek és a kategória társak szenvedése és a a kitartásuk meghozta az eredményét.

„Nagyon örülünk a harmadik hely megszerzésének, igazából szerencsénk volt, mert a kategória társak is szenvedtek. Boldogok vagyon és talán el tudunk indulni a Szilveszter Rallye-n is, hogy megkoronázzuk az évünket” – zárta a beszélgetést Zachár Máté.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Mirelit Mirsa Zrt., Well Done St. Moritz Termelő Kft., TMI Épületmenedzsment Kft., IEJ Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., E&O Transz Kft., NK-Gép Kft., Ak Steel Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Kereken-Oil Kft., Ikan Kft., Lubricants Hungary Kft., Prior Kft., Alox Kft., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Bios Kft., Twolex Kft., Centrum Oil Kft., Festék szertár Kft., Festék Mester Kft., Centrum logisztika Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő - és Légtechnikai Kft., Arrabona Konstrukt Kft., Abacus-Audit Kft., Sprintcamion Zrt., Limerence-Trust Kft., Ecovictum Kft., Maschinenring Magyarország Kft., Onyx Solutions Kft., TT Gumiabroncs Bt., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Telor Elektromontage Kft., Papp-Gumi, Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Berger Stanc Kft., Dr. Kam