Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az abszolút 11. helyen zárt a Nyíregyháza Rally-n a Speed Technika párosa, a Lencse Zoltán – dr. Kovács Annamária duó.

Egy nagyon nehéz és küzdelmes versenyen elérték céljukat és karcmentesen bevitték a célba az R5-ös Fordot.

„Amennyire eseménytelen volt a Vértes Rally, annyira izgalmas volt számunkra a Nyíregyháza környékén megrendezett verseny. Már a legelső gyorsasági szakaszon defektet kaptunk, ami nyilvánvalóan nem volt jó hatással az időeredményünkre” – kezdte a beszélgetést Lencse Zoltán.

A folyatatásban sem dőlhettek hátra, hiszen a rövid etap idő miatt nagyon gyorsan kellett kereket cserélniük.

„A következő gyorsasági előtt lévő rövid etap idő miatt szuper gyorsan kellett kereket cserélünk, hogy nehogy kikéssünk az időellenőrző állomásról. A második, Füzér-Abaújvári gyorsasági murvás részén ismét sikerült egy defektet összeszednünk, de reméltük, hogy a következő Fony - Óhuta szakaszon végre mehetünk egy tiszta gyorsaságit. Nem sikerült, mert itiner diktálás helyett, én a be nem záródó jobb oldali ajtóval küzdöttem, Zoli pedig ment azután, amit látott és közben harcolt az igen változó körülményekkel” – tette hozzá dr. Kovács Annamária.

Egy ilyen őrületes első három szakasz után már csak jobbat várhat az ember, ám a szerencse ezután sem állt a páros mellé.

„Azt gondoltuk, hogy ezek után már tényleg megérdemlünk egy kalandmentes szakaszt, ami persze nem jött össze, mert Mádon benézett a jobb hátsó gátlónk a csomagtartóba” – folytatta Annamária.

Legtöbben ennyi probléma után a feladás mellett döntöttek volna, de Zoli és Annamária kitartásból volt jeles.

„Mindezek után nagyon sok pillanata volt ennek a versenynek, ahol elengedhettük volna a versenyzést, de nem tettük. Kitartottunk, küzdöttünk és ismét sokat tanultunk. Meglátásom szerint a magunkkal szemben támasztott követelményeknek eleget tettünk és behoztuk a célba az autónkat ezen az igen nehéz Nyíregyháza Rally-n” – zárta a beszélgetést Lencse Zoltán.

Köszönjük partnereinknek: S.O.S. Cargo Kft., Well Done Cosmetics, BIL-Transport Kft.

Legfrissebb cikkek