Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Mindkét futamot megnyerte a Senior kategóriában Losonczy Levente a Gokart Talent Cup kecskeméti fordulóján, amely után két hét múlva az Eset V4 Clio Kupa záró fordulóján bizonyíthat a Hungaroringen.

„Egyre több versenyt mondanak le, ezért használtuk ki a lehetőséget, hogy a GTC bajnokságban induljunk – mondta Losonczy Levente. – 15-en voltunk a kategóriában, az időmérőn öt századdal maradtam le a pole-pozícióról. Az első futamban jól sikerült a rajtom, aláfordultam a harmadiknak, így megtartottam a pozíciómat. Az ötödik kanyarban pedig megelőztem az elsőt, és nyertem.

A második futamunk elég későre csúszott, az aszfalt és a levegő hőmérséklete is lecsökkent. Egyébként is sokat kellett dolgoznunk a beállításon, mert kisebb volt a mezőny, a pálya nem gumizódott olyan gyorsan, de sikerült jól alkalmazkodni még a hideg, késő délutáni viszonyokhoz is.

A második futamban az első helyről indultam, jól kaptam el a rajtot, és már pár kanyar után egy másodperc előnyöm volt, ami azért fontos, mert így a saját versenyzésemre tudtam figyelni. Az előnyömet tartva, rajt-cél győzelmet arattam.

Nagyon jó verseny volt, edzésnek is kiváló. Ezúttal több szerencsém volt, mint pár hete, a kecskeméti magyar bajnokin. Most sikerült befejezni azt, amit akkor elkezdtem.

Két hét múlva lesz a Hungaroringen a Clio Kupa utolsó futama, az előtt jól jött egy ilyen sikeres hétvége.“

EREDMÉNYEK

Losonczy Levente, SeniorMax
Résztvevők: 15
2. futam: 1.
1. futam: 1.
Időmérő: 2.

Az MHH Kart Team együttműködő partnerei: Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., SOLENAL Organic Disinfection, Pillango GmbH, Laguna Fürdőszoba, Quality House

Legfrissebb cikkek