Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az idei utolsó versenyére készül a Solid Racing Team Hondás párosa, a Kondella Péter – Szilassy Arnold duó, akik számára a Vértes Rallye félig hazai verseny.

A páros az elmúlt két évben az utolsó körben búcsúzott a versenytől technikai probléma miatt, most ezt a csorbát szeretnék kiegyenesíteni és egy jóízű autózással meglátni a móri célt.

„A Vértes Rallye félig hazai versenynek számít Arnold miatt, ezért is szeretjük a fehérvár környéki pályákat. Korábban mindhárom pályán mentünk már, ezért lesz viszonyítási alapunk a teljesítményékünket figyelembe véve” – kezdte a beszélgetést Kondella Péter, majd hozzátette. „Húzós lesz a program, szombaton időkorát van a pályabejárásra, míg vasárnap egy napba sűrítette a rendező a gyorsasági szakaszokat.”

A versenytársak elfogytak a csonka év végére így egyedül lesznek a kategóriájukban. De nem is az eredmény az elsődleges számukra. Szeretnének magukhoz képest gyorsulni és ebben a tudatban állnak rajthoz.

„Megnéztem és kielemeztem az egri belső felvételeket, mert kíváncsi vagyok, hogyan tudnék gyorsabban menni az autóval. Azt látom, a féktávokon sokat lehet hozni és majd meglátjuk, hogyan tudok átállni fejben ehhez az autóhoz. Egyedül vagyunk a kategóriánkban, ezért nincs komolyabb tétje számunkra a versenynek. A 2WD Kupa eredményeit fogjuk nézni, de főként magunkra fogunk koncentrálni, azt nézni hol tudunk gyorsulni. Ebben a szellemiségben állunk rajthoz ebben a csonka szezonban. A Vértes Rallye az idei utolsó tervezett versenyünk lesz” – tette hozzá Peti.

A páros 2020-ra a Mitropa Kupa teljesítését tűzte ki célul, aminek a Covid-19 vírus véget is vetett. 2021-ben nem adnak alább, újra a Mitropa Kupa öt – hat versenye a tervezett céljuk.

„A Vértes Rallye az idei utolsó tervezett versenyünk lesz, jövő héttől már az autó 2021-es felkészítésére fogunk koncentrálni. Szeretnénk egy olyan motort az autóban, amilyennek ebben lenni kell. Jövőre már külföldön szeretnénk menni” – zárta a beszélgetést Kondella Péter.

A csapat együttműködő partnerei: ATG&CO Kft., Best-Vill 2000. Kft., C+D Automatika Kft., Dokutech Center Kft., Ecoffice Technology Kft., Egrokorr Festékipari Zrt., Evolution Consulting Kft., Hancosy-X Kft., Huniper Permetező Kft., Innovitas Nonprofit Kft., Ital Logisztika Kft., Koós-Wéber Kft., Kudo Trade Plus Kft., Mango Reklámügynökség Kft., Raiker Kft., Seqomics Kft., Tower-Tech Kft., Vibro-Service Kft., Labnet Hungary Kft., Orinion Way Kft., Hópárduc Klíma Kft.

Legfrissebb cikkek