Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Augusztus második hétvégéjén Szlovákiában rendezték meg a 2020-as Drag Országos Bajnokság harmadik fordulóját, ahol ott volt a Speed Technika versenyzője Kiss György is.

Gyuri az előző verseny után sokat dolgozott az autóján, ám Szlovákiában újabb technikai probléma jött elő. A váltó volt a ludas, de sikerült tiszta futamot is menni a kocsival.

„Újra a váltóval szenvedtem, de szerencsére Szlovákiában a kvalifikációs idők alapján hirdetnek győztest, és nekem abból volt egy nagyon jó, amivel meg tudtam nyerni a versenyt. A sok probléma után ez egy nagy löketet ad a bajnokság hátralevő versenyeihez – árulta el a verseny után Kiss György.”

A jó kvalifikációs eredménynek és a verseny megnyerésének köszönhetően Gyuri átvette a vezetést a bajnokságban, ami szeptemberben Kiskunlacházán folytatódik majd.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Mirelit Mirsa Zrt., Well Done St. Moritz Termelő Kft., TMI Épületmenedzsment Kft., IEJ Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., Chevigen Kft., NK-Gép Kft., Ak Steel Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, More than Sport GmbH., Kereken-Oil Kft., Ikan Kft., Prior Kft., Alox Kft., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Bios Kft., Twolex Kft., Centrum Oil Kft., Festék szertár Kft., Festék Mester Kft., Centrum logisztika Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő - és Légtechnikai Kft., Arrabona Konstrukt Kft., Abacus-Audit Kft., S. O. S. Cargo Kft., Sprintcamion Zrt., Limerence-Trust Kft., Ecovictum Kft., Maschinenring Magyarország Kft., Onyx Solutions Kft., TT Gumiabroncs Bt.,  Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Telor Elektromontage Kft., Papp-Gumi, Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Berger Stanc Kft., Dr. Kam

Legfrissebb cikkek