Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Szeptember második vasárnapján rendezték meg a XIV. Velencei évadzáró Honda találkozót, ahol a Solid Racing Team Hondás alakulata teljes harci díszben jelent meg.

A találkozó résztvevői kora reggeltől folyamatosan töltötték fel az agárdi szabadstrand parkolóját és szinte késő délutánig ott voltak. Nagyon sok féle Honda volt, köztük a Solid Racing Team versenyautója is, ami egész nap nagy figyelmet kapott. Sokan látogatták meg a csapatot, beültek a versenyautóba, vagy épp egy korábbi rallys élményt vitattak meg, de akadt olyan is, aki segítséget kért a csapattól, mert éppen egy rally Hondát épít. Kondella-Fülep Edina, Kondella Péter, Szilassy Arnold és Oláh Zoltán mindent megtett, hogy az érdeklődők, kíváncsiskodók, vagy épp a segítséget kérők vidáman távozzanak.

„Már korábban felmerült bennünk, hogy jó lenne részt venni Velencén a Honda találkozón. A szezonnyitót néztük ki, ám az elmaradt a Covid-19 vírus miatt. Mikor láttuk, hogy az évadzáró jó irányba tart, akkor megkerestük a rendezőt, aki nagy örömmel vette, hogy egy A csoportos versenyautót szeretnénk odavinni hozzájuk” – kezdte a beszélgetést Kondella Péter, majd hozzátette. „Mind a rendező csapatnak, mind nekünk jól jött a lehetőség. Mi az autónkkal tudtuk növelni a rendezvény színvonalát, míg a rendezőnek nem kellett drága költségen hasonló autót elhívnia a rendezvényre. Nagyon sok érdeklődőnk volt, sokan beültek az autóba vagy érdeklődtek iránta. Jól éreztük magunkat, szuper kis rendezvény volt, igazi családias hangulattal. Amennyiben a jövőben is megrendezik, mi mindenképpen részt szeretnénk venni rajta.”

A csapat következő állomása a Vértes Rallye lesz, amit október közepén Mór térségében rendeznek meg.

A csapat együttműködő partnerei: ATG&CO Kft., Best-Vill 2000. Kft., C+D Automatika Kft., CorVinum Zrt., Dokutech Center Kft., Ecoffice Technology Kft., Egrokorr Festékipari Zrt., Evolution Consulting Kft., Hancosy-X Kft., Huniper Permetező Kft., Innovitas Nonprofit Kft., Ital Logisztika Kft., Koós-Wéber Kft., Kudo Trade Plus Kft., Mango Reklámügynökség Kft., Raiker Kft., Seqomics Kft., Tower-Tech Kft., Vibro-Service Kft., Labnet Hungary Kft., Orinion Way Kft., Hópárduc Klíma Kft.

Legfrissebb cikkek