Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A D2-es korcsoport második helyével térhetett haza az Eger Rally-ról a Solid Racing Team Ladás párosa a Gyenes András – Horváth Levente György duó.

Andrásék jól kezdtek, a szombati esti gyorson magukhoz ragadták a vezetést. Az autójuk hibátlanul működött és várták a másnapi folytatást, ahol Csukovics István felszívta magát, és letaszította őket a vezető helyről.

„Büszkék vagyunk az első gyorsaságin elért eredményünkhöz, amit sötétben teljesítettünk. Volt lámpasorunk is, igaz azt nem kapcsoltuk be, így is abszolút hatodikak lettünk és kategória elsők. Nem volt semmilyen kalandunk és az autónk tökéletesen működött” – árulta el Gyenes András, majd hozzátette. „A második nap egyenletes teljesítményt nyújtottunk, pár másodperceket javítottunk körről körre, de volt olyan kategóriatársunk, aki meg tudott előzni. Ez benne van, nem csúnyább egy második helyezés sem. Az eredménnyel elégedettek vagyunk, bár szerettünk volna nyerni, de kockáztatni semmiképpen nem akartunk.”

A pályák tetszettek a srácoknak, a korábbi évekből számítottak rá, hogy hasonló állapotúak leszek az utak.

„Jó verseny volt, élveztem minden méterét. A pályák kihordásosak voltak, de számítottunk rá, nem lepődtünk meg rajta. Attól rally a rally, hogy improvizálni kell. A verseny vége felé már folyt az olaj a kocsinkból, amit folyamatosan után kellett tölteni, plusz hozzáértünk egy lassítóhoz, ami miatt a Lada jobb eleje picit fénysérült lett. A verseny után picivel több időt kell majd az autóra fordítanunk” – tette hozzá András.

Folytatásban, amennyiben lesz Vértes Rally, a páros mindenképpen ott lesz a rajtnál.

A csapat együttműködő partnerei: ATG&CO Kft., Best-Vill 2000. Kft., C+D Automatika Kft., CorVinum Zrt., Dokutech Center Kft., Ecoffice Technology Kft., Egrokorr Festékipari Zrt., Evolution Consulting Kft., Hancosy-X Kft., Huniper Permetező Kft., Innovitas Nonprofit Kft., Ital Logisztika Kft., Koós-Wéber Kft., Kudo Trade Plus Kft., Mango Reklámügynökség Kft., Raiker Kft., Seqomics Kft., Tower-Tech Kft., Vibro-Service Kft., Labnet Hungary Kft.

Legfrissebb cikkek