Új navigátorral indul a Speed Technika versenyzője Neukirchner András a 2020-as Eger Rally-n. Molnár Zoli egy sajnálatos balesetet szenvedett, így őt egy rutinos róka váltja a jobb1-ben Németh 16V Péter személyében.

Andrásék Miskolcon tértek vissza a Rallye1-es Bajnokság vérkeringésébe, ahol mindössze egy éles gyorsasági szakaszt tudtak teljesíteni.

„Sajnos rövidre sikerült a miskolci Hondás visszatérésünk és csak remélni tudjuk, hogy hasonlót soha többé nem kell átélnünk. Egerben már szeretnénk egy jót meccselni, az autónak nagyon fekszenek ezek a pályák. Szélesek az utak és vannak gyors, tempós kanyarok, ezek tipikus Hondás pályák. Az Eger Rally a kedvenceim közé tartozik” – kezdte a beszélgetést Neukirchner András.

A verseny előtt az autót felkészítette a csapat, majd megkapta a Lencse Zoli autójának designját, csak egy problémát kellett megoldaniuk. András navigátor nélkül maradt.

„Zolika építkezik és balesetet szenvedett, zsalukővel a kezében lecsúszott egy trélerről. Nagy baj nincsen, de meghúzódott a gerincoszlop mellett egy izom, így se ülni, se feküdni nem nagyon tud. Ezen a versenyen Németh 16V Péter ül be mellém. Sokat beszéltünk már róla, hogy megyünk együtt, de mostanáig kellett erre várni” – tette hozzá András.

Tesztre nem volt lehetőségük és idejük, de az autót így is András kérése alapján be tudták beállítani.

„Egerről sokféle emlékünk van, korábban nyertünk itt még Rallye2-es versenyt, de volt olyan is, amikor épphogy lemaradtunk az első helyről. Most szeretnénk hasonlóan jó eredménnyel zárni, mindent megteszünk majd, hogy megnyerjük a P13-as kategóriát és az ORC 2WD Kupában is szeretnénk az elejében zárni” – zárta a beszélgetést Neukirchner András.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Mirelit Mirsa Zrt., Well Done St. Moritz Termelő Kft., TMI Épületmenedzsment Kft., IEJ Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., Chevigen Kft., NK-Gép Kft., Ak Steel Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Kereken-Oil Kft., Ikan Kft., Prior Kft., Alox Kft., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Bios Kft., Twolex Kft., Centrum Oil Kft., Festék szertár Kft., Festék Mester Kft., Centrum logisztika Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő - és Légtechnikai Kft., Arrabona Konstrukt Kft., Abacus-Audit Kft., S. O. S. Cargo Kft., Sprintcamion Zrt., Limerence-Trust Kft., Ecovictum Kft., Maschinenring Magyarország Kft., Onyx Solutions Kft., TT Gumiabroncs Bt.,  Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Telor Elektromontage Kft., Papp-Gumi, Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Berger Stanc Kft., Dr. Kam