Eddigi legjobb formáját hozta Krózser Menyhért a Junior kategóriában, a Morva Kupa futamán, Bruckban.

Az MHH Kart Team versenyzője az időmérőt és az első futamot is megnyerte és nagyon úgy nézett ki, hogy a második és a harmadik futam győzelmét is behúzza. A második futamon azonban megállt a motor és kiesett. A harmadik futamban így a 21. helyről rajtolt és nagyon szép, kiegyensúlyozott versenyzéssel a 7. helyre jött fel.

„Nagyon jó hétvégénk volt – lelkendezett Krózser Menyhért senior, csapatvezető. – Már az előző versenyünkön Vranskóban is megvillant Menya, de most egy erősebb mezőnyben még határozottabb volt.

Szépen alakul a vezetési stílusa, egyre jobban alkalmazkodik a csapathoz, a nagy vázhoz. Olyan magabiztosságot láttunk tőle a pályán, amilyet a Junior kategóriában még soha.

Az időmérő és az első futam győzelme magáért beszél. A motorhibával nem lehet mit kezdeni, de Menya fejlődése szempontjából még talán szerencsés is volt, hogy megmutatta, a mezőny végéről 14-et előzve is tud előre törni.

Abszolút elégedettek és nagyon boldogok vagyunk. Két hét múlva szintén Bruckban lesz osztrák és CEZ-bajnoki, utána pedig CEE-futamunk, úgyhogy felkészülésnek is tökéletes volt a verseny.“

EREDMÉNYEK

Krózser Menyhért, Junior Max
3. futam: 7.
2. futam: műszaki hiba miatt kiesett