Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Nem sikerült túl jól a Speed Technika versenyzőjének, Kiss Gyurinak idei második drag Ob-s hétvégéje, mert a technikai folyamatosan ellene dolgozott. Az egész napot végig szenvedte a csapat, végül egy negyedik hellyel kellett beérnie.

„A verseny előtt átalakítottuk az autót hengerenkénti gyújtásosra, és valószínűleg a négy új trafó hibás volt, ezért folyamatosan gyújtás problémáim voltak” – kezdte a beszélgetést Kiss György.

A csapat a szervizben szétszedte a a Hondát, gyertyát cseréltek és végül a trafókat is ki kellett cserélni, de a folytatásban újra probléma akadt az autóval.

„Azt gondoltam majd most végre megmutatom, erre a rajt után kiderült, hogy a váltóval is baj van. Ez a probléma már régóta kísér minket, de sajnos nagyon nehéz az autóhoz jó váltót csináltatni” – folytatta Gyuri.

Igaz egy 10.8-as időt sikerült menni, de ezzel nem jutott el a döntőig. Közben hatalmas baleset történt a versenyen, ami miatt közel két órát állt a pálya. Így a srácok próbáltak mindent megtenni, hogy az autóval legalább egy harmadik helyet meg lehessen szerezni.

„Sajnos nem jött össze a harmadik hely sem, negyedikek lettünk. Nagyon csalódott vagyok, hiszen rengeteg időt és energiát fordítottunk az autóra, ráadásul egy olyan verseny következik, ahol nincs felgumizott pálya” – zárta a beszélgetést Kiss György.

A folyatatásban a Drag OB Szlovákiába költözik át.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Mirelit Mirsa Zrt., Well Done St. Moritz Termelő Kft., TMI Épületmenedzsment Kft., IEJ Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., Chevigen Kft., NK-Gép Kft., Ak Steel Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Kereken-Oil Kft., Ikan Kft., Prior Kft., Alox Kft., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Bios Kft., Twolex Kft., Centrum Oil Kft., Festék szertár Kft., Festék Mester Kft., Centrum logisztika Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő - és Légtechnikai Kft., Arrabona Konstrukt Kft., Abacus-Audit Kft., S. O. S. Cargo Kft., Sprintcamion Zrt., Limerence-Trust Kft., Ecovictum Kft., Maschinenring Magyarország Kft., Onyx Solutions Kft., TT Gumiabroncs Bt.,  Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Telor Elektromontage Kft., Papp-Gumi, Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Berger Stanc Kft., Dr. Kam

Legfrissebb cikkek